Köszönöm hogy írtál nekem.Tudnál nekem segíteni abban hogy Szartiba érdemes elmenni?Megéri elmenni?Augusztus vége fele mennénk a párommal és a gyerekével.Apartmanba melyikbe voltál?Fakultatív programokra melyikre érdemes elmenni?Tavaly Zakyntoszon voltunk az egy csoda volt.Korfun gondolkozunk még.még. Irjál pár mondatot Szartirol Köszönöm előre is.Hol érdemes elmenni tavernába ahol magyarul értenek vagy van étlap magyarul.
Kedves Dániel! Arra a kérdésedre, hogy érdemes-e elmenni Sartiba a válaszom az, hogy már 6x voltam ott és még mindig vissza vágyom, miközben sajnos ezt nem tudom elmondani a Sidari élményeimről. A fakultatív programok szerintem főleg attól függnek, hogy Ti mire vagytok nyitottak és kíváncsiak, és a másik nagyon fontos tényező, hogy a gyermek mire lesz kíváncsi. A maga módján mindegyik jó valamiért, de Te ne abból döntsd, hogy itt kinek mi volt jó és kinek mi netán nem, mert ahogy írtam az előbb ez teljesen személy függő. És a másik hiba még az szokott lenni, hogy hirtelen, első felindulásból 2-3 programra is befizetnek a vendégek, és a hét végén azt érzik, hogy alig pihentek a tengerparton mert állandóan úton voltak valamerre. Természetesen akinek erre van igénye az menjen akár minden nap fakultatív programra, Én személy szerint imádok a tengerparton lenni csak úgy, olvasgatni, nézelődni stb stb. A taverna kérdésedre azt tudom mondani, hogy mi minden este szándékosan mindig más és más tavernába ültünk be. És minden esetben, minden helyen finomakat ettünk és soha nem álltunk fel éhesen. Én ezért sem látom értelmét a befizetett vacsorának, mert akkor helyhez leszel kötve. Menni kell minden este máshová, és nem igazán fog többe kerülni, mint a befizetett vacsora akciós árral. És mielőtt bár kit is megbántanék, "idegbajt" tudok kapni azon turistáktól, akik "csak a rántott húst eszem meg" kategóriába tartoznak. A magyar nyelvvel problémád nem lesz sehol, mivel minden boltban és étteremben van magyarul is beszélő eladó, kiszolgáló személyzet, és az étlapokon is vannak magyar oldalak. Sarti nyáron olyan szinten van tele magyarokkal, hogy néha az az érzése az embernek, hogy el sem jött otthonról. Biztos vagyok benne, hogy ha Sartit fogjátok választani, csalódás nem fog érni titeket. Amennyiben pedig időd engedi, olvasd vissza a tavaly nyári bejegyzéseket, és onnan is még rengeteg információt tudsz szerezni.