Kedves Dániel! Szerintem nincs értelme félpanziót kérni, hiszen helyhez és főleg időhöz leszel kötve. Ez főleg a reggelinél tud kellemetlen lenni, ha netán inkább lustálkodni szeretnél még. Amúgy a reggeli friss pékárú megvásárlása után, tudni fogod, hogy miről írok. És nem szabad azt sem elfelejteni, hogy ezek a "reggelik" nem svédasztalosak, hidd el nekem, hogy sokkal jobban jártok ha a kis teraszotokon kényelmesen oldjátok meg a reggelizést. A vacsoránál már nagyobb a választék, mivel étlapról rendelsz, de így kizárod magad abból, hogy több éttermet is végig kóstolj, és nem jössz ki drágábban. Összegezve és nem bántva, szerintem a legnagyobb ostobaság befizetni félpanzióra vagy akár csak vacsorára.
Köszönöm hogy írtál nekem.Tudnál nekem segíteni abban hogy Szartiba érdemes elmenni?Megéri elmenni?Augusztus vége fele mennénk a párommal és a gyerekével.Apartmanba melyikbe voltál?Fakultatív programokra melyikre érdemes elmenni?Tavaly Zakyntoszon voltunk az egy csoda volt.Korfun gondolkozunk még.még. Irjál pár mondatot Szartirol Köszönöm előre is.Hol érdemes elmenni tavernába ahol magyarul értenek vagy van étlap magyarul.