Sziasztok! A nyáron Sartiba készülünk a férjemmel és az Ostraco apartmanban foglaltunk le szobát az emeleten a 8-t.Kérdezném hogy milyen tapasztalatok vannak a felszereltséggel,a fürdési lehetőséggel ,a boltok elérhetőségével kapcsolatban?
Kedves Rab Sándorné! Mi tavaly a férjemmel a 7-es szobában laktunk, aug.25-től. Az apartman nagyon jó helyen van, nagyon közel van a víz. Elég jól felszerelt, poharak, csészék, tányérok, evőeszközök vannak. Az edényekből kicsi méretű kevés van, a nagy fazék helyett inkább két kisebbet adhatnának, mivel a szoba 2 személyes. De el lehet boldogulni, én legalábbis nem csináltam nagy főzéseket. A mikrót hiányoltam, mert szinte már mindenhol van. Adnak 1 törölközőt, folyékony szappant és mosogatószert. Közel vannak a boltok, a pékség, úgy, hogy mi nagyon jól éreztük itt magunkat. Kétszer egymás után Sartin voltunk, de szerintem nem lehet megunni. Nagyon szerettük azt a részt, ami Sarti beach felé van, a sportpályánál, ott van egy beach bár, ahol némi fogyasztás ellenében el lehet foglalni egy napernyő + 2 napágyat, így nagyon kényelmesen lehet pihenni. Az idegenvezetők Alexa és Viki nagyon aranyosak, segítőkészek. Jó nyaralást kívánok : Szabolcsiné