Kedves Grand Tours! Szeptember 29-én indulunk mi is Önökkel Sartiba, amit izgatottan várunk. A buszozással kapcsolatban két dolgot szeretnék kérdezni. Komáromban szállunk fel a buszra. Lehet-e tudni előre, hogy ez a busz végig visz-e minket Sartiig, vagy át kell valahol még szállnunk? A másik: a buszon van lehetőség netbook, vagy telefon töltésére? Van dugalj, ahová a töltőt be tudnánk dugni?
és egy újabb, de nem buszozós kérdés...Hogy látszik az időjárás, lesz esélyünk még fürödni a tengerben, van esélyünk jó időre addig?
Köszönettel: Katona László
Kedves László, a felszállásnál az autóbusz vezetői pontosan név szerint el fogják mondani mindenkinek,hogy át kell-e szállniuk vagy sem ......a másik kérdésre a válaszom,hogy NINCS lehetőség elktromos berendezéseket tölteni az autóbuszokon.....az időjárást csak pár napra tudjuk előre megnézni, azaz most azt tudom mondani hogy a hét ami holnap azaz 23-án kezdődik jó idő lesz naposat írnak, napi középhőmérséklet 24-26 fok.De ezt csak péntekig tudtam megnézni a görög időjárás jelentésen....a tenger ettől függetlenül nem hideg kellemesen langyos még....:)