(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Bernadett Dátum: 2014-11-11 15:15:09
Tisztelt Grand Tours! Mikorra várható a 2015- ös nyári katalógus és mikortól lehet foglalni online? Üdv. Bernadett
Katona Péter Dátum: 2014-10-28 13:25:57
Tisztelt Grand Tours! Érdeklődnék az Ostraco apartmannban a 4 személyes szoba amelyiknek van tengerre néző része az melyik? Üdv:Péter
Vámos Edit Dátum: 2014-10-08 14:03:20
Tisztelt Grand Tours! Ma érkeztünk haza Sartiról. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Kiemelném az idegenvezetőnket Vikit aki maximálisan ellátott minket információkkal a lehetőségekről, és szerintünk nagyon kedves és segitőkész volt mindenkivel. Azt tudnám mondani, hogy csak az nem lehetett megelégedve vele aki nem figyelt oda amikor az információkat adta. Mindent nagyon köszönünk! Tisztelettel ? Vámos Edit, Agócs László , Tóth Jánosné, Posztobányi Istvánné smile smile
Dr. Katona László Dátum: 2014-09-21 13:52:11
Grand Viki írta ekkor: 2014-09-21 11:23:42
Kedves László, a felszállásnál az autóbusz vezetői pontosan név szerint el fogják mondani mindenkinek,hogy át kell-e szállniuk vagy sem ......a másik kérdésre a válaszom,hogy NINCS lehetőség elktromos berendezéseket tölteni az autóbuszokon.....az időjárást csak pár napra tudjuk előre megnézni, azaz most azt tudom mondani hogy a hét ami holnap azaz 23-án kezdődik jó idő lesz naposat írnak, napi középhőmérséklet 24-26 fok.De ezt csak péntekig tudtam megnézni a görög időjárás jelentésen....a tenger ettől függetlenül nem hideg kellemesen langyos még....:)
Kedves Viki! Köszönöm a választ! Akkor mostantól szurkolunk, hogy az a jó idő ne csak péntekig tartson, hanem bírjon ki még vagy másfél hetet! Üdvözlettel: Katona László
Grand Viki Dátum: 2014-09-21 11:23:42
Dr. Katona László írta ekkor: 2014-09-20 19:38:27
Kedves Grand Tours! Szeptember 29-én indulunk mi is Önökkel Sartiba, amit izgatottan várunk. A buszozással kapcsolatban két dolgot szeretnék kérdezni. Komáromban szállunk fel a buszra. Lehet-e tudni előre, hogy ez a busz végig visz-e minket Sartiig, vagy át kell valahol még szállnunk? A másik: a buszon van lehetőség netbook, vagy telefon töltésére? Van dugalj, ahová a töltőt be tudnánk dugni? és egy újabb, de nem buszozós kérdés...Hogy látszik az időjárás, lesz esélyünk még fürödni a tengerben, van esélyünk jó időre addig? Köszönettel: Katona László
Kedves László, a felszállásnál az autóbusz vezetői pontosan név szerint el fogják mondani mindenkinek,hogy át kell-e szállniuk vagy sem ......a másik kérdésre a válaszom,hogy NINCS lehetőség elktromos berendezéseket tölteni az autóbuszokon.....az időjárást csak pár napra tudjuk előre megnézni, azaz most azt tudom mondani hogy a hét ami holnap azaz 23-án kezdődik jó idő lesz naposat írnak, napi középhőmérséklet 24-26 fok.De ezt csak péntekig tudtam megnézni a görög időjárás jelentésen....a tenger ettől függetlenül nem hideg kellemesen langyos még....:)