Szia Péter, az Anna apartman 3 utcányira van a központtól és a nagy Parkolótól, a Pékségtől supermarkettől egy utca választja el...a tengertől pedig szerintem 45 másodperces gyalog séta...az Ostraco házunkkal szemben lévő utcában található...az összes szoba egy emeleten van, aminek vannak utcára és kertre nyíló szobái is...mind a kettő jó mert az utca front is be van növényesítve, előkertesítve, az udvarra nézőeknél pedig olyan az erkélyen ülni mint ha a kertben ülnél benne...szép gondozott veteményes kiskertje van az Annának..a tulajdonos aki az Anna a második emeleten lakik a családjával, nagyon aranyos lelkiismeretes, bármivel lehet hozzá fordulni...a szobák belülről modernek...belépve rögtön a konyhába ér az ember amiből nyílik a fürdő szemből, és ha tovább haladunk a konyhán akkor a "hálórészbe érünk"....nem az ágy mellett van közvetlen a konyha,hanem amint említettem az előtérben, ami szerintem nagyon praktikus mert így olyan mint egy kis lakás szoba+konyha+fürdőszoba......mag az alapterület ugyan kicsi, de ahogy látom jól szokták benne magukat érezni a vendégek...mindennel fel van szerelve, van kávéfőző is, alapedények és minden ami egy nyaralós stúdióhoz kell....van az elő udvarban egy kis beülős helyiség "szaletli" ahol lehet üldögélni is, mellette egy kerti zuhanyzó...összefoglalóan aranyos kis apartmanház az Anna ház :)
bizonyos szobákba a harmadik ágy közvetlen a konyha mellett található....ha esetleg hárman lennétek :)