(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Viki Dátum: 2014-08-11 17:15:26
Csohány Péter írta ekkor: 2014-08-11 10:35:01
Szia Viki! Aug. 25-én indulunk Sartira, az Anna apartmanba. Légyszíves írj már egy pár mondatot az apartmanról, mert ott még nem voltunk. Előre is köszönöm!
Szia Péter, az Anna apartman 3 utcányira van a központtól és a nagy Parkolótól, a Pékségtől supermarkettől egy utca választja el...a tengertől pedig szerintem 45 másodperces gyalog séta...az Ostraco házunkkal szemben lévő utcában található...az összes szoba egy emeleten van, aminek vannak utcára és kertre nyíló szobái is...mind a kettő jó mert az utca front is be van növényesítve, előkertesítve, az udvarra nézőeknél pedig olyan az erkélyen ülni mint ha a kertben ülnél benne...szép gondozott veteményes kiskertje van az Annának..a tulajdonos aki az Anna a második emeleten lakik a családjával, nagyon aranyos lelkiismeretes, bármivel lehet hozzá fordulni...a szobák belülről modernek...belépve rögtön a konyhába ér az ember amiből nyílik a fürdő szemből, és ha tovább haladunk a konyhán akkor a "hálórészbe érünk"....nem az ágy mellett van közvetlen a konyha,hanem amint említettem az előtérben, ami szerintem nagyon praktikus mert így olyan mint egy kis lakás szoba+konyha+fürdőszoba......mag az alapterület ugyan kicsi, de ahogy látom jól szokták benne magukat érezni a vendégek...mindennel fel van szerelve, van kávéfőző is, alapedények és minden ami egy nyaralós stúdióhoz kell....van az elő udvarban egy kis beülős helyiség "szaletli" ahol lehet üldögélni is, mellette egy kerti zuhanyzó...összefoglalóan aranyos kis apartmanház az Anna ház :)
Nyitrai Annamária Dátum: 2014-08-11 12:50:23
Kovácsné Papp Krisztina írta ekkor: 2014-07-29 18:07:21
Sziasztok! A George apartmanban tényleg van mikró, mint ahogy a leírásban szerepel? A 2 éves gyereknek kell a buszra gyerekülés? Köszi! :)
Szia Kriszta! Írod, hogy 2 éves a gyerkőc! Az én kisfiam 1 éves, és nagyon szeretnénk utazni szeptemberben, csak aggódom hogyan bírná a hosszú buszozást. Ti voltatok már korábban is, vagy ez lesz az első? Köszi a választ előre is!!!
Csohány Péter Dátum: 2014-08-11 10:35:01
Szia Viki! Aug. 25-én indulunk Sartira, az Anna apartmanba. Légyszíves írj már egy pár mondatot az apartmanról, mert ott még nem voltunk. Előre is köszönöm!
Grand Viki Dátum: 2014-08-10 20:33:21
Klára írta ekkor: 2014-08-09 10:40:35
Kedves Viki! Mi szeptember végén megyünk Sartira. Tavaly is ott nyaraltunk és volt egy olyan lehetőség ha jól emlékszem,hogy a csütörtökön induló Sithónia Körút keretén belül, át lehetett jutni veletek a Neos Marmarasi piacra. Ha jól emlékszem akkor 9 euró volt az ára. Ebben csak a piaclátogatás volt benne ha emlékeim nem csalnak. Ezzel kapcsolatban szeretném kérdezni,hogy ez a lehetőség idén is fennáll? Válaszod előre is köszönöm! :)
Kedves Klára, a Neos Marmarasi piac csütörtökön van...és oda csak transzfert nem csinálunk mert a Sithónia körút egyik állomása csak a Marmarasi Piac,amin kívül még több helyen is megállunk ami a látványosságokat illeti....ennek a körútnak 20 euró az ára...amire te emlékszel az a tavalyi vasárnapi napon volt 9 euró csak Marmarasi transzfer ár azoknak akik a vasárnapi napot Neos Marmarason szerették volna tölteni, míg a többi kirándulóval a Neos Marmarasból induló Toroneosi kirándulásra mentünk....amikor vége volt ennek a kirándulásnak délután felvettük a trenszfereseket és így jöttünk vissza....mi nem csinálunk csak transzfert piacra...
Klára Dátum: 2014-08-09 10:40:35
Kedves Viki! Mi szeptember végén megyünk Sartira. Tavaly is ott nyaraltunk és volt egy olyan lehetőség ha jól emlékszem,hogy a csütörtökön induló Sithónia Körút keretén belül, át lehetett jutni veletek a Neos Marmarasi piacra. Ha jól emlékszem akkor 9 euró volt az ára. Ebben csak a piaclátogatás volt benne ha emlékeim nem csalnak. Ezzel kapcsolatban szeretném kérdezni,hogy ez a lehetőség idén is fennáll? Válaszod előre is köszönöm! :)