(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Viki Dátum: 2014-08-06 11:31:30
Arany Gábor írta ekkor: 2014-08-06 07:01:41
Kedves Viki!Arany Gabi vagyok. Szeptember vegen utazok sartira.Az lenne a kerdesem keresem,hogy megtudnad- irni nekem, hogy neos marmanason melyik napon van a heti piac.Busszal at tudok-menni?Milyen surun megy a busz oda es vissza.Ird meg kerlek nekem a busz menet rendet marmanaszra oda es vissza sartira. Elore is koszonom a segitsegedet.Udv Gabi .
Szia Gábor, csütörtökön van a Neos Marmarasi piac, ezért is erre a napra tettük a Sithónia Körút programot, hogy a körút során tudjanak bazárolni a vendégek és utána a Narancsparton fürdeni...a helyi busz naponta háromszor megy ami Sartiból indul ugyan megáll Marmarason és utána halad tovább Salonikibe, majd Salonikiből jön vissza és úgy vesz fel Marmarason...ennek az oda-vissza útnak a költsége többe kerülne neked mint az egész Sithónia körút..ezért ha elfogadsz egy lehetőséget és inkább a körutat javasolnám neked amivel anyagilag és időben is jobban jársz mert oda és vissza felé is a helyi busz bemegy minden kis helyi faluba,úgyhogy így kitolódik a menetidő, mi pedig célirányosan megyünk oda....reggel hétkor délután kettőkor és este hétkor megy innen az utolsó busz ha jól emlékszem....
Arany Gábor Dátum: 2014-08-06 07:01:41
Kedves Viki!Arany Gabi vagyok. Szeptember vegen utazok sartira.Az lenne a kerdesem keresem,hogy megtudnad- irni nekem, hogy neos marmanason melyik napon van a heti piac.Busszal at tudok-menni?Milyen surun megy a busz oda es vissza.Ird meg kerlek nekem a busz menet rendet marmanaszra oda es vissza sartira. Elore is koszonom a segitsegedet.Udv Gabi .
Grand Viki Dátum: 2014-08-05 14:33:13
Szia Edina, minden háznál kint vannak a hirdetőtábláink ahol a fontos információk és kirándulás leírások mellett ott van a WI-Fi jelszó is, minden háznak a sajátja ....
Héjja-Tunté Edina Dátum: 2014-08-05 12:41:35
Szia Viki a wifis jelszavakat honnan lehetlesz majd megtudni?ki lesz irva v esetleg e tudod?köszönöm
Kovácsné Papp Krisztina Dátum: 2014-08-02 21:53:59
Grand Viki írta ekkor: 2014-07-31 21:25:50
Igen van mikró, a gyerekülés nem kötelező a buszon de ha szeretnétek vihettek....
Köszi Viki a választ. Ha nem kötelező, akkor nem "cipelnénk". Az szuper, hogy van mikró, már agyaltam milyen edényt...stb vigyek, mert a fiam még néha kakózik este/éjjel (vacsorától függően) és merőben egyszerűbb a dolgom mikróval. :)