(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Dr. Tómácsné Timkó Gabriella Dátum: 2014-06-11 15:04:12
Kedves Viki! Érdeklődni szeretnék az menüs vacsoráról. Az Irini apartmanban találtunk szabad helyet. Milyen messze van az Irini apartmantól a menüs vacsorás taverna? Illetve az Irini apartmanban van kávéfőző? Előre is köszönöm! Üdv Gabó
dr. Bicsák Zsófia Dátum: 2014-06-11 09:23:50
Kedves Viki! ​Az lenne a kérdésem, hogy a Maria apartmanban van-e kávéfőző? Köszönöm válaszát, Zsófi
Sz. Gyöngyi Dátum: 2014-06-09 10:43:52
Kedves Viki! Köszönjük a részletes tájékoztatást és a jó tanácsokat a nyaralással kapcsolatosan, sokat segítettél! Az okmányokkal kapcsolatban viszont hozzátenném ismét: a Külügyminisztérium honlapját részletesen átnézve sem találni arra utaló közleményt (pedig elég részletes a tájékoztatójuk), hogy 6 hónapig kell érvényesnek lennie az okmánynak (tehát aki onnan tájékozódik, az simán elindul a nyaraláskor érvényes (de lehet, hogy 2 hónap múlva lejáró) okmánnyal - ahogy mi is tettük volna, ha véletlenül majdnem az utsó pillanatban nem derül ki... Te sem említed továbbra sem, viszont telefonon azt a felvilágosítást kaptam, hogy enélkül fel sem szállhatunk a buszra. Szép napot, reméljük melegszik a tenger!
Zoli Dátum: 2014-06-08 19:44:58
Grand Viki írta ekkor: 2014-06-07 15:03:24
Szia, én ilyen kis gyermeket nem tennék fel quadra sem motorra és úgy tudom tilos is,rádásul a rendőr itt bünteti is !Biciklizők közül viszont láttam már kölcsönzött gyereküléses kerékpárt..inkább azt javasolnám nektek!Biztonságosabb megoldás!!!!
Köszi. Taxi esetleg van Sartin? A Narancspartra szeretnénk átjutni úgy,hogy ne kelljen igazodnunk senkihez.Ha igen mennyi lenne a tarifa kb.
Grand Viki Dátum: 2014-06-07 15:11:26
Tóth Borbála Blanka írta ekkor: 2014-06-05 11:37:57
Igen segítettél, KÖSZÖNÖM! Két kérdésem lenne! Mi a feláras szobát kértük ami "hátra, másik házra néz (tenger felé)", kérdésem, ténylegesen látni fogjuk a tengert? !:-) A másik kérdésem, hogy az apartmanban van törülköző?mert a felszereltség között benne van! Köszönöm válaszod!Szép napot!
Igen látni fogjátok a tengert, és van törölköző a szobában de csak ottani használatra a partra nem szabad levinni!:)Jó készülődést :)