(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Viki Dátum: 2014-06-07 15:07:38
Némethné Bödei Judit írta ekkor: 2014-06-05 21:44:14
Sziasztok! augusztusban megyünk Sartiba, a George apartmanbam fogunk megszállni, és befizetünk vacsorára az Alexandros tavernába.Mi a véleményetek ezekről?
Szia a George apartman jó választás, közel van a városhoz a sarkon van a legfinomabb és legjobb pékség...az Alexandros étterem a parti soron az első max. 5 perces sétára van az apartmantól...autentkus helyi fogásokból lehet majd választanotok a vacsora során amit az étterem tulajdonosának édesanyja főz már több mint 40 éve....görögös finom ételek nemzetközi köntösben :)
Grand Viki Dátum: 2014-06-07 15:03:24
Zoli írta ekkor: 2014-06-06 18:43:39
Sziasztok! Egy hónap múlva mennénk Sartira egy négy éves kisgyerekkel.Azt szeretném megtudni,hogy van e gyermeküléses bicikli a kölcsönzőbe? Ha esetleg nincs mennyire veszik szigorúan a quadozást három személlyel? köszi
Szia, én ilyen kis gyermeket nem tennék fel quadra sem motorra és úgy tudom tilos is,rádásul a rendőr itt bünteti is !Biciklizők közül viszont láttam már kölcsönzött gyereküléses kerékpárt..inkább azt javasolnám nektek!Biztonságosabb megoldás!!!!
Grand Viki Dátum: 2014-06-07 08:52:24
Krajcsir Istánné írta ekkor: 2014-06-05 11:08:34
Sziasztok! Tegnap érkeztünk vissza SARTI-ról, csodálatos 10 napot töltöttünk ott. A kirándulások, úgy a buszos, mint a hajókirándulás nagyon jól szervezett! Mindenkinek ajánlom, mert csodaszép élményekkel lettem gazdagabb. Mi a Sartios Villában voltunk elszállásolva, luxus körülmények között, mi voltunk a 4. szoba első lakói, csodálatosan éreztük magunkat, minden teljesen vadonat új volt! Kb. 5 perc gyaloglás után a tengerpartra lehet érni, ahonnan szemből látható az ATHOS hegy. A tengerpart homokos, a víz sekély és jobb oldalon a sziklás part is gyönyörű! Nagyon jól éreztük magunkat, amit köszönhetünk a nagyon kedves és csodaszép idegenvezetőnek VIKINEK, aki maximális felkészültséggel tájékoztatott a kirándulások során a városok nevezetességeiről. Az odautazás egy kicsit több időt vett igénybe, de kibírható a visszaút rövidebb volt 17 óra alatt Budapestre értünk. A buszvezetők nagyon kedvesek és udvariasak voltak, köszönjük szépen nekik! smile Köszönjük szépen még egyszer VIKINEK, hogy felejthetetlenné tette a nyaralásunkat, a jó szervezéssel és nem utolsó sorban a kedvességével és a bájos és mosolygós megjelenésével! Csak így tovább VIKI! Puszi smile
Köszönöm a kedves szavaidat, örülök,ha jól éreztétek magatokat...ezért vagy Ti értetek dolgozunk itt és nyújtjuk a magyar asszisztenciát! :) További szép nyarat nektek!
Grand Viki Dátum: 2014-06-07 08:48:12
Sziasztok, szeretnék egy két fontos infomációt írni az ideutazóknak ,ha esetleg nem utaztatok volna még autóbusszal,hogy mire kell figyelni és mit érdemes bekészíteni utazáshoz! Tehát szögezzük le,hogy buszos és autós és repülős utazáshoz Magyarországból Görögországba elég a plasztikkártyás személyi igazolvány!Ezt nem is szeretném kifejteni bővebben mert a legjobb ha megnézitek a Külügyminisztérium oldalát ahol hivatalosan megvan fogalmazva,hogy milyen úti okmányok szükségesek az egyes országokba való utazásokhoz! Tehát még egyszer elég a személyi igazolvány természetesen érvényesnek kell lennie!!!!Én mint utazó és idegenvezető szemmel ha nézem elsődlegesen fontos még az úti okmányok mellett az utasbiztosítás kötése,ha esetleg bármi baleset-betegség érné nyaralása alatt az utazót akkor a helyi orvosi szervezettel együtt tudjunk segíteni!!!!! Amit én bekészítenék még,alap gyógyszerek tehát pl egy fejfájás és fájdalom csillapító,lázcsillapító vagy leégés elleni krém, naptej....vagy aki rendszeresen gyógyszert szed valamely betegségre akkor azt a gyógyszert!Ennek ellenére van itt patika, itt is lehet pótolni bármi gyógyszert,de soha nem árt ha van! Strandtörölköző!A szállásokon van törölköző de csak az ottani zuhanyzáshoz tisztasági mosdáshoz! A strandra a partra magunknak kell gondoskodni a törölközőről! Ha előre megfőzött,sütött ételt hoztok vannak hűtők a szobákban ott tudjátok tárolni valamint mikrók ahol fel tudjátok melegíteni és rezsók ahol alap ételeket meg lehet főzni pl egy levest, egy rántottát, vagy egy makarónit..ilyen alapételek elkészítéséhez vannak felszerelve az apartmanok is edényekkel! Ébresztőóra a kirándulásokhoz!:) Itt az idő kezd bemelegedni napról napra, a víz még hideg de egyre többen fürdenek benne ahogy látom az utasokat!!!Nagyon erős a napsugárzás ezért a megfelelő fényvédő szerekről gondoskodjatok:naptej, kalap,kendő stb...kiemelten a gyerekeknek!!!!Ha kihagytam volna valamit vagy van még kérdés ezzel kapcsolatban kérlek szóljatok hozzá a témához!!!Jó készülődést,várunk mindenkit nagy szerettel:) Viki
Zoli Dátum: 2014-06-06 18:43:39
Sziasztok! Egy hónap múlva mennénk Sartira egy négy éves kisgyerekkel.Azt szeretném megtudni,hogy van e gyermeküléses bicikli a kölcsönzőbe? Ha esetleg nincs mennyire veszik szigorúan a quadozást három személlyel? köszi