(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Sz. Gyöngyi Dátum: 2014-06-06 09:08:35
Szia Niki! Igen, sajnos a személyi igazolvány is lejár két hónapon belül - ez volt a probléma. Már készül az útlevél emiatt, mert az meg alapból nem volt, hiszen a szomszédos EUS országokban elég volt a szimpla személyi függetlenül attól, meddig érvényes, lényeg, hogy érvényes legyen! Sajna erről a 6 hónapos dologról nem tudtam, egyébként a Külügyminisztérium honlapját is elolvastam és elvileg a szerbek át kellene hogy engedjenek sima érvényes személyivel, de hát... a sofőröknek bizonyára más a tapasztalatuk, ha egyszer ragaszkodnak hozzá! Üdv, szép napot
Grand Viki Dátum: 2014-06-06 08:47:31
Sz. Gyöngyi írta ekkor: 2014-06-05 11:31:06
Szia Viki! Előbb olvastam a Sartiról megérkezett hölgy hozzászólását, remélem mi is hasonlóképpen jól fogjuk magunkat érezni. Hány fokos ilyenkor a víz? Mivel már ezer éve nem utaztunk tengerpartra sem egyénileg, sem busszal, melyek azok a fontos tudnivalók, amikre figyeljük a készülődés során? Egyet már sajnos elkövettünk... mivel neten foglaltam, mert itt nincs irodátok a városunkban, neten pedig nem szörfözök sajna, azt gondoltam elég az érvényes úti okmány. Most intézkedünk extra gyors útlevél ügyében - extra illetékért sajnos. Azt gondolom, hogy erre az átlag utazó figyelmét nem ártana felhívni (mármint az utazás idejétől még 6 hónapig érvényes úti okmányra!). Átnéztem a Tőletek kapott összes papírt, de egyiken sem szerepelt, pedig volt ott kiemelten szedett szöveg a csomagokra stb. vonatkozóan. Véletlen folytán derült ki csupán ez, és még mindig szerencsésen, mert az rosszabb lett volna ha a buszról szállítanak le. A gyűjtőjáratról át kell szállnunk egy másik járatra, azt gondolom. Milyen időközönként van megállás a járaton? Kérlek írj pár fontos tudnivalót. Köszönöm!
Szia, válaszolni fogok bővebben a kifejtős kérdésedre..de a Fórumon most itt még egyszer leírom amit szinte minden héten,hogy Görögországba autóbuszos szervezett utazás során ELÉG A PLASZTIKKÁRTYÁS SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY!!!!!!!!! Nem kell ezért útlevelet csináltatni, más kérdés ha utazol máshova más országokba és amúgy is kell útlevél és megcsináltatod, de IDE elég a személyi igazolvány is, nem a lapozós régi hanem a kártyás új!!!!!!!!! :) A többire délután válaszolok, szép napot mindenkinek!
Némethné Bödei Judit Dátum: 2014-06-05 21:44:14
Sziasztok! augusztusban megyünk Sartiba, a George apartmanbam fogunk megszállni, és befizetünk vacsorára az Alexandros tavernába.Mi a véleményetek ezekről?
Niki Dátum: 2014-06-05 13:51:25
Sz. Gyöngyi írta ekkor: 2014-06-05 11:31:06
Szia Viki! Előbb olvastam a Sartiról megérkezett hölgy hozzászólását, remélem mi is hasonlóképpen jól fogjuk magunkat érezni. Hány fokos ilyenkor a víz? Mivel már ezer éve nem utaztunk tengerpartra sem egyénileg, sem busszal, melyek azok a fontos tudnivalók, amikre figyeljük a készülődés során? Egyet már sajnos elkövettünk... mivel neten foglaltam, mert itt nincs irodátok a városunkban, neten pedig nem szörfözök sajna, azt gondoltam elég az érvényes úti okmány. Most intézkedünk extra gyors útlevél ügyében - extra illetékért sajnos. Azt gondolom, hogy erre az átlag utazó figyelmét nem ártana felhívni (mármint az utazás idejétől még 6 hónapig érvényes úti okmányra!). Átnéztem a Tőletek kapott összes papírt, de egyiken sem szerepelt, pedig volt ott kiemelten szedett szöveg a csomagokra stb. vonatkozóan. Véletlen folytán derült ki csupán ez, és még mindig szerencsésen, mert az rosszabb lett volna ha a buszról szállítanak le. A gyűjtőjáratról át kell szállnunk egy másik járatra, azt gondolom. Milyen időközönként van megállás a járaton? Kérlek írj pár fontos tudnivalót. Köszönöm!
Kedves Gyöngyi! Én tegnap hívtam az irodát pont az ügyben, hogy kell-e Görögországba útlevél vagy elég a személyi igazolvány és azt a választ kaptam, hogy elég a személyi igazolvány is. Az is lejár(na) 6 hónapon belül? Mert ha nem akkor utazhattatok volna azzal is. Persze ha nem így van, akkor szóljatok, mert én továbbra sem készülök útlevelet csináltatni. Üdv, Niki
Tóth Borbála Blanka Dátum: 2014-06-05 11:37:57
Grand Viki írta ekkor: 2014-06-05 08:26:47
Szia az óvárosban van az Alexandrion, a szobákra igényes a tulajdonos hölgy jól felszereltek még kávéfőző is van bekészítve, kis sétával rögtön bent vagytok a belvárosba és este a kilátás gyönyörű hiszen föntről láthatod a kivilágított Sartit valamint az új város részt is...igaz nem közvetlen a tengerparton van, de nem épülhet minden apartmanház a tengerparton,de a kilátás kárpótol és az,hogy igazi autentikus görög kis házak mellett sétálhatsz be a városba... ami előnye még,hogy csendes,pihenésre abszolút alkalmas....ez az én személyes véleményem mint idegenvezető,remélem segítettem:)
Igen segítettél, KÖSZÖNÖM! Két kérdésem lenne! Mi a feláras szobát kértük ami "hátra, másik házra néz (tenger felé)", kérdésem, ténylegesen látni fogjuk a tengert? !:-) A másik kérdésem, hogy az apartmanban van törülköző?mert a felszereltség között benne van! Köszönöm válaszod!Szép napot!