Szia Viki!
Előbb olvastam a Sartiról megérkezett hölgy hozzászólását, remélem mi is hasonlóképpen jól fogjuk magunkat érezni. Hány fokos ilyenkor a víz?
Mivel már ezer éve nem utaztunk tengerpartra sem egyénileg, sem busszal, melyek azok a fontos tudnivalók, amikre figyeljük a készülődés során? Egyet már sajnos elkövettünk... mivel neten foglaltam, mert itt nincs irodátok a városunkban, neten pedig nem szörfözök sajna, azt gondoltam elég az érvényes úti okmány. Most intézkedünk extra gyors útlevél ügyében - extra illetékért sajnos. Azt gondolom, hogy erre az átlag utazó figyelmét nem ártana felhívni (mármint az utazás idejétől még 6 hónapig érvényes úti okmányra!). Átnéztem a Tőletek kapott összes papírt, de egyiken sem szerepelt, pedig volt ott kiemelten szedett szöveg a csomagokra stb. vonatkozóan. Véletlen folytán derült ki csupán ez, és még mindig szerencsésen, mert az rosszabb lett volna ha a buszról szállítanak le.
A gyűjtőjáratról át kell szállnunk egy másik járatra, azt gondolom. Milyen időközönként van megállás a járaton? Kérlek írj pár fontos tudnivalót.
Köszönöm!
Szia, válaszolni fogok bővebben a kifejtős kérdésedre..de a Fórumon most itt még egyszer leírom amit szinte minden héten,hogy Görögországba autóbuszos szervezett utazás során ELÉG A PLASZTIKKÁRTYÁS SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY!!!!!!!!! Nem kell ezért útlevelet csináltatni, más kérdés ha utazol máshova más országokba és amúgy is kell útlevél és megcsináltatod, de IDE elég a személyi igazolvány is, nem a lapozós régi hanem a kártyás új!!!!!!!!! :) A többire délután válaszolok, szép napot mindenkinek!