(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Sz. Gyöngyi Dátum: 2014-06-05 11:31:06
Szia Viki! Előbb olvastam a Sartiról megérkezett hölgy hozzászólását, remélem mi is hasonlóképpen jól fogjuk magunkat érezni. Hány fokos ilyenkor a víz? Mivel már ezer éve nem utaztunk tengerpartra sem egyénileg, sem busszal, melyek azok a fontos tudnivalók, amikre figyeljük a készülődés során? Egyet már sajnos elkövettünk... mivel neten foglaltam, mert itt nincs irodátok a városunkban, neten pedig nem szörfözök sajna, azt gondoltam elég az érvényes úti okmány. Most intézkedünk extra gyors útlevél ügyében - extra illetékért sajnos. Azt gondolom, hogy erre az átlag utazó figyelmét nem ártana felhívni (mármint az utazás idejétől még 6 hónapig érvényes úti okmányra!). Átnéztem a Tőletek kapott összes papírt, de egyiken sem szerepelt, pedig volt ott kiemelten szedett szöveg a csomagokra stb. vonatkozóan. Véletlen folytán derült ki csupán ez, és még mindig szerencsésen, mert az rosszabb lett volna ha a buszról szállítanak le. A gyűjtőjáratról át kell szállnunk egy másik járatra, azt gondolom. Milyen időközönként van megállás a járaton? Kérlek írj pár fontos tudnivalót. Köszönöm!
Niki Dátum: 2014-06-05 11:29:15
Grand Viki írta ekkor: 2014-06-05 08:25:46
Szia az óvárosban van az Alexandrion, a szobákra igényes a tulajdonos hölgy jól felszereltek még kávéfőző is van bekészítve, kis sétával rögtön bent vagytok a belvárosba és este a kilátás gyönyörű hiszen föntről láthatod a kivilágított Sartit valamint az új város részt is...igaz nem közvetlen a tengerparton van, de nem épülhet minden apartmanház a tengerparton,de a kilátás kárpótol és az,hogy igazi autentikus görög kis házak mellett sétálhatsz be a városba... ami előnye még,hogy csendes,pihenésre abszolút alkalmas....ez az én személyes véleményem mint idegenvezető,remélem segítettem:)
Szia Viki! Mi az 1/9-es szobát foglaltuk le. Az hogy hátra a másik házra néz (tenger felé) mit takar? Látjuk a tengert? :) A másik kérdésem az lenne, hogy jól látom a felszereltségek között, hogy törölköző is van az apartmanban? Nagyon köszi előre is a válaszod, Niki
Krajcsir Istánné Dátum: 2014-06-05 11:08:34
Sziasztok! Tegnap érkeztünk vissza SARTI-ról, csodálatos 10 napot töltöttünk ott. A kirándulások, úgy a buszos, mint a hajókirándulás nagyon jól szervezett! Mindenkinek ajánlom, mert csodaszép élményekkel lettem gazdagabb. Mi a Sartios Villában voltunk elszállásolva, luxus körülmények között, mi voltunk a 4. szoba első lakói, csodálatosan éreztük magunkat, minden teljesen vadonat új volt! Kb. 5 perc gyaloglás után a tengerpartra lehet érni, ahonnan szemből látható az ATHOS hegy. A tengerpart homokos, a víz sekély és jobb oldalon a sziklás part is gyönyörű! Nagyon jól éreztük magunkat, amit köszönhetünk a nagyon kedves és csodaszép idegenvezetőnek VIKINEK, aki maximális felkészültséggel tájékoztatott a kirándulások során a városok nevezetességeiről. Az odautazás egy kicsit több időt vett igénybe, de kibírható a visszaút rövidebb volt 17 óra alatt Budapestre értünk. A buszvezetők nagyon kedvesek és udvariasak voltak, köszönjük szépen nekik! smile Köszönjük szépen még egyszer VIKINEK, hogy felejthetetlenné tette a nyaralásunkat, a jó szervezéssel és nem utolsó sorban a kedvességével és a bájos és mosolygós megjelenésével! Csak így tovább VIKI! Puszi smile
Grand Viki Dátum: 2014-06-05 08:51:09
Vincze Csabáné írta ekkor: 2014-06-04 09:18:32
Szia. Csak azt szeretném kérdezni, hogy milyen átszállások voltak? Mi 5.éve megyünk a Grandtourssal Sartiba, de Szegeden kívül még nem volt átszállásunk. Kicsit most megijesztettél, mert nagyon gyorsan, és profi mód mennek a sofőrők. Nyilván a határok az más történet, mert az attól függ, hogy hajlandó-e a szerb meg a macedon kollega dolgozni. Viszont ez nem az iroda hiányossága. Leírnád konkrétan, hogy mi volt a gond? Köszi: Erika
A gyűjtőjáratokon fix átszállási pontok vannak, kifelé Görögországba Szegeden....hazafelé Magyarországra pedig a görög határon! Sajnos a busz útvonal hosszúságát, megállásokat, határokat úton lévő forgalmat senki nem befolyásolhatja(sem sofőrök,sem utasok!) és tudhatja előre.....Ezért kérünk mindig türelmet a vendégektől az utazóktól mert lehet,hogy nagyon jól akadálymentesen tudnak jönni és idő előtt ide érnek de lehet,hogy pl. egy határon való állás miatt később ér ide a busz...Ezért nem szabad haragudni, ez sajnos "benne van az utazásban".....
Grand Viki Dátum: 2014-06-05 08:42:43
Szarvas Gyula írta ekkor: 2014-06-03 20:42:28
Udv. Gyula vagyok. A felesegemmel szeretnenk sartira foglalni buszos utazast az onok utazasi irodajaval. Az lenne a keresem hogy 2014.07.02 tol kezdodo turnus nekunk tokeletes lenne mert idealis a hetfoi deli orakban indulas budapestrol, Viszont szeretnenk meg plusz 2 napot maradni igy visszaindulni csutortokon lenne Jo. Van e ra mod hogy az ostaco apartmanban foglalnek 7+2 ejszakat 07.02-10 ig es fel tudnak e tenni egy masik csutortokon visszaindulo buszra meg ha az nem is grandtours- os is, termeszetesen plusz koltseggel is. Varom mielobbi valaszukat koszonom. Ui. Nem vagyok fent Facebook-on azert irok ide.
Csütörtökön nem indul vissza autóbusz Sartiról, a turnusok 7 éjszakások sajnos nem tudjuk őket megtörni! Vagy 7, vagy 14 vagy 21 ...éjszakát lehet foglalni...az autóbusz standard menetrendje pedig a keddi visszaindulás Sartiból!!!! Ajánlanám,hogy tekintsen rá az on-line szobafoglalási rendszerre ahol láthatóak a szobák amiket lehet még foglalni ezek a zöld kockákkal ábrázoltak a pirosak már foglaltak...ha nem igazodna ki a rendszeren akkor keressen fel egy partnerirodát szintén itt az oldalon megtalálhatja a lakhelyéhez legközelebbi irodát ahol segíteni fognak Grandtoursos utazással kapcsolaban!DE egy ami biztos,hogy saját buszokkal dolgozunk, turnust nem tudunk" törni "és csak keddi autóbuszos visszaindulási lehetőség van Sartiból Magyarországra!!!!