(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Viki Dátum: 2014-06-05 08:36:57
Vargáné Nagy Diána írta ekkor: 2014-06-04 11:19:51
Sziasztok! Az Alexandra apartmanban lenne helyünk és véleményeket szeretnék róla. Nagyon kiesik? Két gyerekkel mennénk és busszal :-)
Szia, az Alexandra apartman a fő út mellett van és pont az Athos heggyel szemben...megfizethetetlen a kilátás!!!! Egy utcát kell lesétálni a tengerparthoz, a város kb 15-20 perc gyalogsétára van amit a tengerparti sétányon tudtok megtenni...én szinte minden nap megteszem nem is egyszer ,szerintem nem olyan vészes.Csöndes, kertes és családias benyomást kelt rögtön ahogy odaérkezik az ember....:)
Grand Viki Dátum: 2014-06-05 08:33:16
Karádiné Dudás Magdolna írta ekkor: 2014-06-04 19:56:17
Sziasztok, a Villa Sartios apartmanról szeretnék érdeklődni, milyen a felszereltsége.
A Vila Sartios a legújabb apartmanházunk és ebben az évben épült.....mondhatom teljes nyugalommal,hogy luxus kategória a hotelek berendezésével vetekedik....a felszereltség teljes és minden vadi új,hiszen az apartmanház pont májusra lett kész....teljes szívvel ajánlom, nagyon lelkiismeretes itt is a tulajdonoshölgy, és mindent bekészített az apartmanba ami egy nyaraláshoz szükséges....eddig mindenki mosolyogva jött ki onnan,ezt biztosan állíthatom:)
Grand Viki Dátum: 2014-06-05 08:30:14
Sz. Gyöngyi írta ekkor: 2014-06-05 07:52:23
Sziasztok! Június végén utazunk autóbusszal Görögországba két kiskamasz gyerekkel, az Irini apartmanban lesz a szállásunk. Kérdezni szeretném, hogy milyen felszereltségűek az apartmanok és itt főleg a kiskonyhára gondolok és mit célszerű mindenképpen magunkkal vinni? Köszönöm! Gyöngyi
Az Irini az új városrészben van, egy fiatal pár a tulajdonos akik nagyon felügyelnek mindenre a házzal kapcsolatban....3. szezonos az Irini ház tehát még mondhatnám mindig vadi új, rendesen fel van szerelve nagyon igényesek a szobák főleg a fürdőszoba, szerintem ideális lesz nektek.....alap ételeket meg tudtok főzni vagy melegíteni, én nem hoznék oda már semmit...
Grand Viki Dátum: 2014-06-05 08:26:47
Tóth Borbála Blanka írta ekkor: 2014-06-02 13:37:13
Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni!Kinek mi a véleménye Sarti-Alexandrion apartmanról?Köszönöm!
Szia az óvárosban van az Alexandrion, a szobákra igényes a tulajdonos hölgy jól felszereltek még kávéfőző is van bekészítve, kis sétával rögtön bent vagytok a belvárosba és este a kilátás gyönyörű hiszen föntről láthatod a kivilágított Sartit valamint az új város részt is...igaz nem közvetlen a tengerparton van, de nem épülhet minden apartmanház a tengerparton,de a kilátás kárpótol és az,hogy igazi autentikus görög kis házak mellett sétálhatsz be a városba... ami előnye még,hogy csendes,pihenésre abszolút alkalmas....ez az én személyes véleményem mint idegenvezető,remélem segítettem:)
Grand Viki Dátum: 2014-06-05 08:25:46
Tóth Borbála Blanka írta ekkor: 2014-06-02 13:37:13
Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni!Kinek mi a véleménye Sarti-Alexandrion apartmanról?Köszönöm!
Szia az óvárosban van az Alexandrion, a szobákra igényes a tulajdonos hölgy jól felszereltek még kávéfőző is van bekészítve, kis sétával rögtön bent vagytok a belvárosba és este a kilátás gyönyörű hiszen föntről láthatod a kivilágított Sartit valamint az új város részt is...igaz nem közvetlen a tengerparton van, de nem épülhet minden apartmanház a tengerparton,de a kilátás kárpótol és az,hogy igazi autentikus görög kis házak mellett sétálhatsz be a városba... ami előnye még,hogy csendes,pihenésre abszolút alkalmas....ez az én személyes véleményem mint idegenvezető,remélem segítettem:)