(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Aszalós Sándor András Dátum: 2014-05-23 17:25:58
Sziasztok,én a párommal most voltam Sartin,nagyon jól éreztük magunkat,az idegen vezetőnket külön kiemelném "Vikit" ,hogy nagyon aranyos,bármivel lehet hozzá fordulni smile !! Az árak a tavalyiak,meglepetésünkre Sassos bezárt legalábbis ideiglenesen,de mi ezt a kis problémát az Ovelix-ben oldottuk meg,bátran ajánlom bárkinek! Mindenkinek nagyon szép nyarat és nagyon szép nyaralást természetesen a Grand Toursal smile .
Dajka Zsuzsanna Dátum: 2014-05-21 08:24:24
Grand Viki írta ekkor: 2014-05-21 07:18:42
5-6 euró per nap a bicikli ára...de itt helyben függ a kölcsönzés attól is,hogy hány biciklit és hány napra kölcsönözne ki az ember..jobb helyben tájékozódni róla a kölcsönzőben,Sassos feleségétől aki szintén magyar hölgy és ő mindent elmond a részletekről...:)
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!!! smile
Grand Viki Dátum: 2014-05-21 07:26:10
Krisztina írta ekkor: 2014-05-19 16:32:05
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Már jártam Sarti-n, csodálatos hely, vissza szeretnék még térni. Viszont nyári hónapokban voltam, most pedig arra lennék kíváncsi, hogy szeptemberben(inkább a hónap vége fele) milyen idő van ott? Lehet még akkor a tengerben fürdeni? A fakultatív programok zajlanak még? Köszönöm a választ!
Szia Krisztina, szeptember végén még jó meleg van hiszen a nyár tartja magát és a tenger is..egész november elejéig fürödhető, igaz nincs az a rekkenő hőség de bőven jó meleg van még, a szeptember mindig melegebb mint egy május például...bejöhetnek olyankor már néhol esők,de az időjárás kiszámíthatatlan mint tudjuk...:)Igen vannak a fakultatív programok még akkor is természetesen...tavaly utolsó héten is vittem csoportot kirándulni októberben...
Grand Viki Dátum: 2014-05-21 07:23:00
Révész Marianna írta ekkor: 2014-05-20 15:03:06
Üdv! Érdeklődni szeretnék, hogy egészen pontosan a feláras apartmanok mit is takarnak?
Felárasok lehetnek azok az apartmanok amelyek szobái tengerre nézőek, vagy a berendezés az apartmanon belül luxus kategóriás minőségibb az átlag apartmanoknál már mondhatni hotel kategória, vagy az apartman vadonatúj építésű....vagy elhelyezkedése közvetlen rögtön parton lehet...
Grand Viki Dátum: 2014-05-21 07:18:42
Dajka Zsuzsanna írta ekkor: 2014-05-20 19:29:32
Kedves Viki! Megtaláltam a netenSassos kölcsönzőjének oldalát, ahol a kölcsönözhető járművek között ott van a kerékpár is, de sajnos az árakról nincs semmi smile Nagyon hálás lennék, ha tudna nekem ebben segíteni! Szívességét előre is köszönöm! :-)
5-6 euró per nap a bicikli ára...de itt helyben függ a kölcsönzés attól is,hogy hány biciklit és hány napra kölcsönözne ki az ember..jobb helyben tájékozódni róla a kölcsönzőben,Sassos feleségétől aki szintén magyar hölgy és ő mindent elmond a részletekről...:)