(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Dajka Zsuzsanna Dátum: 2014-05-20 19:29:32
Kedves Viki! Megtaláltam a netenSassos kölcsönzőjének oldalát, ahol a kölcsönözhető járművek között ott van a kerékpár is, de sajnos az árakról nincs semmi smile Nagyon hálás lennék, ha tudna nekem ebben segíteni! Szívességét előre is köszönöm! :-)
Révész Marianna Dátum: 2014-05-20 15:03:06
Üdv! Érdeklődni szeretnék, hogy egészen pontosan a feláras apartmanok mit is takarnak?
Krisztina Dátum: 2014-05-19 16:32:05
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Már jártam Sarti-n, csodálatos hely, vissza szeretnék még térni. Viszont nyári hónapokban voltam, most pedig arra lennék kíváncsi, hogy szeptemberben(inkább a hónap vége fele) milyen idő van ott? Lehet még akkor a tengerben fürdeni? A fakultatív programok zajlanak még? Köszönöm a választ!
Grand Viki Dátum: 2014-05-18 23:09:33
Banák István írta ekkor: 2014-05-18 11:26:20
-Kedves Viki vagy Kata ! Tavaly előtt voltunk "veletek" Sartin. Nagyon szép emlék . Vissza fogunk térni ! Azóta szeretnék valamit megkérdezni ami furcsa volt : -miért nem fürdenek az emberek este vagy éjjel a tengerben ? Előre is köszönöm a választ ,mert még mindig ezen gondolkodom ! smile
Kedves István, én úgy látom,hogy az emberek nappal inkább strandolnak, napoznak ...este pedig sétálnak és elvegyülnek a városkában...de jó és költői a kérdés....lehet talán a sötét a visszatartó erő :)
Banák István Dátum: 2014-05-18 11:26:20
-Kedves Viki vagy Kata ! Tavaly előtt voltunk "veletek" Sartin. Nagyon szép emlék . Vissza fogunk térni ! Azóta szeretnék valamit megkérdezni ami furcsa volt : -miért nem fürdenek az emberek este vagy éjjel a tengerben ? Előre is köszönöm a választ ,mert még mindig ezen gondolkodom ! smile