(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Viki Dátum: 2014-05-13 22:20:51
Réka Lipics írta ekkor: 2014-05-05 13:01:32
Kedves Viki! Érdeklődni szeretnék,hogy az Alexandrion apartmanban van-e mikró? A leírás szerint van,viszont a képeken nem látom,hogy lenne. Köszönöm válaszodat! Üdv.: Réka
Kedves Réka, természetesen van mikró az Alexandrion házban is..magam néztem át az apartman tulajdonossal a házat tegnap az első csoport érkezése előtt, és láttam bent a mikrókat! :)
Grand Viki Dátum: 2014-05-13 22:18:44
erdős istvánné írta ekkor: 2014-05-06 09:09:43
Kedves Viki! Augusztus 05-től megyünk két hétre férjemmel és visszük magunkkal 08 éves unokánkat is .Kérdésem az unokámnak elég a személyi vagy útlevél kell ,? Szoboszlón az utazási irodában azt mondták hogy elég a személyi de olvasom a fórumon hogy gyerekeknek útlevél kell így bizonytalan lettem.köszönöm válaszod! Üdvözletem Ibolyamama!!
Kedves Erdős Istvánné, elég gyermeknek is a személyi igazolvány, hisz a határokon ezeket is tudják már scanner segítségével beolvasni...ugyanolyan okmány mint az útlevél,és ezeken az országokon ahol keresztül halad az autóbusz elfogadják a személyi igazolványokat is!!!Természetesen csak az új típusú kártyás verziót nem a régi kis könyves lapozósat!!!
Grand Viki Dátum: 2014-05-13 22:14:55
Dajka Zsuzsanna írta ekkor: 2014-05-09 17:37:01
Kedves Viki! Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e lehetőség Sartin kerékpár bérlésre, esetleg az árakról tud-e már információt adni? Előre is köszönöm segítséget! Üdvözlettel: Zsuzsa :-)
Kedves Zsuzsa, körbe néztem és csak a Sassosnál láttam biciklit egyenlőre,holnap megyek és tájékozódok az árakról is :)
Grand Viki Dátum: 2014-05-13 22:12:58
Kedves Fórumozók! Elnézést,hogy elmaradoztam az utóbbi 2 hétben, de készítettük fel itt helyben már Sartit az érkezésetekre..:)...Ma megjött az első csoport, és meghozták a jó időt is....beindult a szezon, várok mindenkit szeretettel, ahogy a helyiek is festik az éttermeket kívülről, rendezik a partszakaszokat,és nyitják meg folyamatosan a kis üzleteiket..a tenger felől sós levegőt érezni és esténként a tavaszi virágok "mámorító" illatát lehet beszippantani egy andalító séta keretében...na jó nem is írok többet, gyertek minél előbb és tapasztaljátok meg :)
Grand Viki Dátum: 2014-05-13 22:07:25
Bertalan Regina írta ekkor: 2014-04-24 19:21:03
Kedves Viki! Május 13-i turnusban érkezünk párommal Sartiba. Érdeklődnék, hogy van-e már ilyenkor is lehetőség fakultatív programra, illetve, hogy van-e olyan, ami még ebben az időszakban nem indul a nyárihoz képest. Köszönöm
Kedves Regina, igen már indulnak is a fakultatív programok..a tájékoztatón a turnusváltáskor mindent ismertetni fogok veletek, napok,árak stb...:)