(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Viki Dátum: 2014-04-04 12:14:05
Grand Kata írta ekkor: 2014-04-03 22:16:05
Kedves Sartis fórumozó Vendégeink! Most elköszönök, és a Marmarasz fórum oldalán folytatom a válaszadásokat. Itt pedig a továbbiakban Viktória fog a kérdésekre válaszolni! Mindenkinek kellemes, élményekben gazdag szép nyarat kívánok! Üdvözlettel Kata smile smile smile smile smile smile
Kellemes nyarat a Marmarasi vendégeknek is! :) Viki
Grand Viki Dátum: 2014-04-04 12:11:29
Kedves már meglévő és leendő vendégek! Amint Kata írta, én segítek nektek a kérdéseitek megválaszolásában, ismerhettek már mert tavaly Katával együtt dolgoztunk Sartin és Alexával. Most is várunk mindenkit szeretettel a nyáron, és segítségetekre leszünk mindenben ,hogy minél gördülékenyebben teljen a nyaralásotok. Hadd adjak egy vezérfonalat a nyaralás előtt, amit egy ókori filózófus írt: "Éld át a görög mitológiát"........2014-es sartis nyár rád vár! Üdv: Viki
Grand Kata Dátum: 2014-04-03 22:16:05
Kedves Sartis fórumozó Vendégeink! Most elköszönök, és a Marmarasz fórum oldalán folytatom a válaszadásokat. Itt pedig a továbbiakban Viktória fog a kérdésekre válaszolni! Mindenkinek kellemes, élményekben gazdag szép nyarat kívánok! Üdvözlettel Kata smile smile smile smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2014-03-30 14:16:25
Tóth Roland írta ekkor: 2014-03-18 19:25:33
Üdv mindenki :) Első nyaralásunkat tervezzük feleségemmel, Sartiba(busszal) idén Június 10.-től. Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek :) Szabad szobás keresőbe be írtam az én feltételeimet,amire ki dobott egyetlen egy találatot. Ez az Ostraco apartmant dobta ki. Ha én ezt igénybe szeretném venni mikor kell be fizetnem?? Illetve foglalót kell-e? és meddig lehet?? smile 2 fős stúdiót szeretnénk..de már arra is gondoltam,hogy nem lehet olyat igényelni,hogy meg rendelném a 3 fős stúdiót amit természetesen nem osztanánk meg senkivel smile Valaki esetleg Június közepén megy Sartiba?? smile Köszönöm előre is smile
Kedves Roland! Az Ostrakó nagyon jó választás! smile smile Üdv.: Kata
Grand Kata Dátum: 2014-03-30 14:14:56
Barczi Bianka írta ekkor: 2014-03-28 15:51:32
Kedves Grand Tours! Az lenne a kérdésem, hogy Paraliától még hány óra az út Sartiba? :) Köszönöm a segítséget! Üdvözlettel:Bianka
Kedves Bianka! Parália és Sarti nem egy irányban van, de amennyiben valaki Paráliáról szeretne elmenni teszem aszt szgk.-val, akkor az út kb. másfél óra. Remélem segítettem! Üdvözlettel: Kata smile smile smile