Kedves Attila....addig is míg Kata nem tud válaszolni...Tavaly voltunk Athos kiránduláson és szerintem nagyon jó volt...A kolostoroknál nem lehet kikötni,csak a part közelében hajózni.A területére nők egyáltalán nem léphetnek be ,férfiak is csak előzetes több hónapos egyeztetés után néhányan...A sok szép kolostor a hajóról is jól látszik.Az első szabad városban kötött ki a hajó ahol szabadprogram volt.Sok az ajándék és kegytárgyakat árusító üzlet itt.A hajó amivel mentünk hatalmas és nagyon érdekes meg szép....Kata megfogja mondani hova üljetek hogy egész úton jól lássatok.A hajón odafelé szórakoztató vicces, visszafelé folklór műsorral szórakoztatott a hajó személyzete.Ha szerencsétek van delfint is láttok.Kata nagyon szívesen mesél az érdeklődő utasoknak extrán is a görög életről szokásokról.....használjátok ki..

Mi júniusban voltunk a sportszerkölcsönzők már nyitva voltak. A part nagy része homokos csak kis halak vannak benn,ahol köves ott számíthatsz nagyobb élővilágra.Ajándék van ilyen is meg olyan is,mint szerintem mindenhol...Nem nagy település könnyű bejárni,de ha érdeklődő vagy akkor mindig találsz érdekes dolgot amit még nem láttál...Nekem a régi kis házak nyerték el tetszésemet.