(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Szokol Piroska Dátum: 2014-02-08 13:14:02
Már létezik Sartin egy Sartios ház az ó faluban,arról dob ki képeket a kereső!
Kovács Orsolya Dátum: 2014-02-06 12:58:06
Szia!Hogyan tudom lefoglalni a George apartmanház 2 légterű szobáját mert online foglalásnál nem látom? smile
Major Judit Dátum: 2014-02-06 09:56:19
Sz. Gyöngyi írta ekkor: 2014-02-05 20:25:27
Sziasztok! Kérdésem az lenne, ha zalaegerszegi irodában lefoglaljuk a nyaralást (Sarti, autóbuszos), és a február végiéig érvényes előfoglalási kedvezményt szeretnénk igénybe venni, akkor meddig kell a teljes összeget kifizetni? Azonnal a foglaláskor, vagy más lehetőség is van (mondjuk foglaláskor előleg és azt követően a fennmaradó összeg kiegyenlítése). Kérdezném még, hogy az Irini apartman ismertetőjében láttuk, hogy csodálatos kilátás nyílik a tetőteraszról. Azt bárki használhatja, aki az Irini apartman lakója? Mert ugye gondolom nem mindegy, melyik épületrészben van az apartman. Válaszotokat előre is köszönjük! Angyalné
Szia Gyöngyi! Ugyanígy foglaltunk mi is ezen a héten a debreceni irodában. Az előfoglalási kedvezményt csak és kizárólag abban az esetben vehetitek igénybe, ha az összeg 100%-át kifizetitek foglaláskor. Én sem számítottam rá, ezért csúsztunk le a januári foglalásról. Üdv: Judit
Kucs Béláné Dátum: 2014-02-05 20:57:35
Pintácsi Gyuláné írta ekkor: 2014-02-05 20:18:45
Szia Kata! Lesznek fotók a Sartin Lévő Villa Sartios apartmanról ? Üdvözlöm Pintácsi Gyuláné
Szia, google keresőbe írd be: Villa Sartios , és sok találatot kapsz, tudsz addig is tájékozódni, míg Kata jelentkezik, üdv/Edit smile
Sz. Gyöngyi Dátum: 2014-02-05 20:25:27
Sziasztok! Kérdésem az lenne, ha zalaegerszegi irodában lefoglaljuk a nyaralást (Sarti, autóbuszos), és a február végiéig érvényes előfoglalási kedvezményt szeretnénk igénybe venni, akkor meddig kell a teljes összeget kifizetni? Azonnal a foglaláskor, vagy más lehetőség is van (mondjuk foglaláskor előleg és azt követően a fennmaradó összeg kiegyenlítése). Kérdezném még, hogy az Irini apartman ismertetőjében láttuk, hogy csodálatos kilátás nyílik a tetőteraszról. Azt bárki használhatja, aki az Irini apartman lakója? Mert ugye gondolom nem mindegy, melyik épületrészben van az apartman. Válaszotokat előre is köszönjük! Angyalné