(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2014-01-06 17:16:46
Szabó Tünde Júlia írta ekkor: 2014-01-05 10:47:55
Sziasztok! Abban szeretnék segítséget kérni, hogy Sartin Anna apartmanban 2 légteres a 4 fős szállás, vagy 1 szobában 4 fő?! Köszönöm előre is :)
Kedves Tündi! Az Anna apartmanban 3 ágy lesz, egy a konyhában a 2 a másik helyiségben! Nagyon zsúfolt volt a 4 ágy tavaly. Üdvözlettel Kata
Grand Kata Dátum: 2014-01-06 17:14:55
Szabolcsi Pálné írta ekkor: 2014-01-01 18:42:57
Kedves Kata! Sikerekben, egészségben gazdag boldog Új Évet kívánok! Jó lenne tudni, hogy Sartin maradsz-e? Az a baj, hogy azt látom, hogy George II -ben nem lehet foglalni, pedig mi 2013-ban ott laktunk a férjemmel és nagyon jól éreztük magunkat. Még várjuk a végleges katalógust. Üdv.: Szabolcsiné
Köszönöm szépen, Nektek is minden jót kívánok! Azt sajnos még én sem tudom, hol leszek a nyáron. Ezt mindíg a főnököm dönti el, és oda kell mennünk, ahol szükség van ránk! Üdvözlettel Kata
Grand Kata Dátum: 2014-01-06 17:13:25
Nagy Tibor írta ekkor: 2014-01-01 17:03:04
Kedves Kata! Boldog Új Évet Kívánok! Érdeklődnék, hogy van-e még esély rá, hogy januárban a Blue Sarti apartman is felkerül a választható szálláshelyek közé? Szeretnék foglalni ebben a hónapban, de még ez a dolog hátráltat a döntésemben. Üdvözlettel: NT
Kedves Tibor! Mint ahogy azt már írtam is, azt a választ kaptam a főnökömtől, hogy még folytatnak tárgyalásokat és elképzelhető, hogy lesz több apartman is. Még egy kis türelem! Mivel én télen nem dolgozom az irodában, ezért ott tudnának bővebb felvilágosítást adni a kollégák! Üdvözlettel: Kata
Szabó Tünde Júlia Dátum: 2014-01-05 10:47:55
Sziasztok! Abban szeretnék segítséget kérni, hogy Sartin Anna apartmanban 2 légteres a 4 fős szállás, vagy 1 szobában 4 fő?! Köszönöm előre is :)
Szabó István Dátum: 2014-01-03 17:54:02
2013-ban kellemes időt sikerült eltöltenünk Sartin, ahol egy igen szakképzett idegenvezetőhöz volt szerencsénk, Viktóriához. Bármilyen problémával, panasszal fordulhattunk hozzá. A világon szinte sehol nem volt még szerencsém ilyen szakképzett, elkötelezett idegenvezetőhöz, akin látszik, hogy saját kedvtelését is ebben a szakmában találta meg. Minden apró részletét feltárta elöttünk a görög kultúráról, az egyszerű görög emberek életétől, mindennapjaitól a történelmen keresztül a szokásokig. Egyszerűen fantasztikus időt töltöttünk együtt. Mindenkinek csak ajánlani tudom Viktória segitőkészségét nyaralásuk alkalmával, hogy minden simán és egyszerűen menjen, és átfogó képet kapjon a görög mindennapokról!