(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2013-11-04 12:50:59
Füzesi György írta ekkor: 2013-10-23 19:18:00
Júniusban voltunk Sartin az unokánkkal! Csodálatos 8 napot töltöttünk el. Köszönhetően Neked is Kata. Balázzsal mai napig emlegetjük a nyaralást és a kirándulásokat és az élvezetes idegenvezetést. Pihend ki Magad,hogy újult erővel tud fogadni a vendégeket! Mégegyszer köszönet a gondoskodásodért. Szeretettel üdvözlünk,jó egészséget kívánunk: Zsuzsi,György,Balázs. Fogadd szeretettel a videót,amit a kirándulásokról készítettem: http://youtu.be/cW2y-eW1q2c
Kedves MINDHÁRMAN! smile Köszönöm kedves szavaitokat és nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Külön köszönet a válogatásért, amit nagy örömmel néztem végig és bizony a hosszú hideg téli napokon szívesen megismétlem majd. Nektek is kellemes telet, jó egészséget és jó munkát. Elő a "malacpersellyel" had gyűljön a pénzecske a jövő évre, hogy újra Vendégeink között üdvözölhessünk! smile smile Én is szeretettel gondolok Rátok! Kata smile
Grand Kata Dátum: 2013-11-04 12:46:37
Szilvási László írta ekkor: 2013-10-21 08:54:19
Kedves Kata. Feltett szándékom, hogy jövő májusban eltöltök majd egy hetet Sartin az Alexandrion apartmanban.Van-e olyan kétszemélyes szobája /studió/ ennek a háznak ahonnan jó a panoráma a templom és a tenger felé. Ha igen, melyik az? Biztosra szeretnék menni, már decemberben foglalnék. Bocsánat: egyáltalán benne lesz-e a választékban ez a ház? Köszönettel: Szilvási László
Kedves László! Kis pihenőt tartottam és elnézést, hogy csak most válaszolok kérdésedre. Az Alexandrion apartman legfelső szintjén érdemes foglalni a 12,13,14-es szobák közül, ha szép kilátást szeretnétek. Bár még nem jelent meg a 2014-es katalógus, és szerintem decemberre várható???, de bízunk benne, hogy ez a szép (minden szoba 2 ágyas) jövőre is kellemes pihenést ad majd a Vendégeink számára. smile smile Üdvözlettel Kata
Szathmári Katalin Dátum: 2013-11-02 18:45:56
Kedves GRANDKATA! Jelenleg a honlapotokon nem látszik, hogy melyik épületekben milyen adottságú szobáitok vannak/lesznek. Kb. mikorra várható, hogy már látható legyen a kínálat a jövő évi tervezéshez? Válaszodat előre is köszönöm. Katalin
Füzesi György Dátum: 2013-10-23 19:18:00
Júniusban voltunk Sartin az unokánkkal! Csodálatos 8 napot töltöttünk el. Köszönhetően Neked is Kata. Balázzsal mai napig emlegetjük a nyaralást és a kirándulásokat és az élvezetes idegenvezetést. Pihend ki Magad,hogy újult erővel tud fogadni a vendégeket! Mégegyszer köszönet a gondoskodásodért. Szeretettel üdvözlünk,jó egészséget kívánunk: Zsuzsi,György,Balázs. Fogadd szeretettel a videót,amit a kirándulásokról készítettem: http://youtu.be/cW2y-eW1q2c
Szilvási László Dátum: 2013-10-21 08:54:19
Kedves Kata. Feltett szándékom, hogy jövő májusban eltöltök majd egy hetet Sartin az Alexandrion apartmanban.Van-e olyan kétszemélyes szobája /studió/ ennek a háznak ahonnan jó a panoráma a templom és a tenger felé. Ha igen, melyik az? Biztosra szeretnék menni, már decemberben foglalnék. Bocsánat: egyáltalán benne lesz-e a választékban ez a ház? Köszönettel: Szilvási László