Kedves Kata!
Nem tudom, hogy olvasod-e meg a Forumot? Szeretnem, ha tudnad, hogy mar a korabbi evekben is lenyugozott a szolgalatkeszseged, segiteni akarasod, turelmed, mindenre kiterjedo figyelmed. Ezt mind tulszarnyaltaltad a mostani utolso turnusban. Sok egyeb feladatod mellett, meg maradt energiad a szemelyes kereseink teljesitesere is. Igazi, verbeli, faradhatatlan idegenvezeto vagy. A zsigereidben van a segiteni akaras. A sok-sok eves tapasztalat es rengeteg targyi tudas birtokaban nagyon elvezetesse teszed a veled toltott idot, a fakultativ programokat. Remelem, hogy meg sok evig szamithatunk, arra a biztonsagra amit a Te jelenleted nyujt szamunkra a nyaralas alatt.
Itt szeretnem megkoszonni Neked es GRAND-2 Gepkocsivezetoinek figyelmet, turelmet es gondoskodasat, amiben reszunk volt a nyaralas es az utazasok alatt. Kivanok jo egeszseget es jo pihenest! Penzes Zsuzsa
Kedves Zsuzsa! Miután hazaköltöztem és elrendeztem magam körül az ilyenkor szokásos tennivalókat, ismét beléptem a fórumba, hiszen ősszel és télen is lehet kérdése a kedves Vendégeknek, leendő Vendégeinknek. Így aztán figyelemmel kísérem a kérdéseket, észrevételeket, tapasztalatokat. Jól esnek kedves szavaid. Igyekszünk felhőtlenebbé és kellemesebbé tenni a nyaralásukat az utasoknak- kivéve az időjárás, amiben még mi sem tudunk jó szándék mellett sem megváltoztatni-. Szívemből örülök, hogy meg voltál elégedve, és jól érezted magad. Kívánom, hogy a tél jó egészségben teljen, hogy májusban újra találkozhassunk. Sok szeretettel és üdvözlettel Kata