(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2013-09-13 07:12:12
Nagy Zoltánné(Erzsike) írta ekkor: 2013-09-12 21:13:06
Mindenképpen kell utasbiztosítás? Melyiket ajánljátok? Köszönöm, ha válaszoltok!
Kedves Erzsike! Ajánlatos az utasbiztosítás, ( bár ne legyen rá szükség ) mivel az EU kártya csak sürgősségi ellátásra jogosít. Itt a faluban az orvos csak biztosítás fejében lát el minket ingyenesen. Szerintem mindenki olvassa el a biztosítási feltételeket és a számára legszimpatikusabbat válassza. Üdvözlettel Kata smile Jó utat és jó időt kívánva várunk! smile
Grand Kata Dátum: 2013-09-13 07:08:17
Karajz Ágnes írta ekkor: 2013-09-12 18:08:14
Tegnap értünk haza a nyaralásról! Nagyon jól éreztük magunkat! A látvány tényleg gyönyörű és leírhatatlan volt! Csodálatos a kilátás a kápolnától az üdülőhelyre, két napon is felmentünk! Kata és Viktória is rendkívül segítőkészek voltak, látni hogy sok energiájuk nem marad másra! Szerintem mindent megtesznek, hogy jól érezzék a vendégek magukat! Az idő még most is tökéletes volt számunkra, ennél melegebb nem is kellene:P Így is néha már leszívott a nap:) A felettünk lakó kedves pár Kata és Robi! örülnénk, ha tartanánk a kapcsolatot, hátha egyszer még együtt nyaralunk:D Ha gondoljátok facen megtaláltok minket, nekem sajna nem sikerült Titeket! Jó nyaralást és időt a még a készülődőknek! Katáéknak pedig kitartást a munkához! puszi
Kedves Ági! Köszönjük kedves szavaidat. Örömmel tölt el, hogy kellemesen telt a nyaralásotok és szeretettel várunk vissza Titeket! Üdvözlettel Kata smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2013-09-13 07:04:28
Varga Zoltán írta ekkor: 2013-09-12 13:34:14
Kedves KATA! Affelől érdeklődnék hogy milyen lehetőségek vannak lejutni a narancspartra. Voltunk már korábban 2szer a fakultatív programmal, de most szeretnénk több időt ott tölteni. Van esetleg valamilyen helyi busz ami kitesz ott? Előre is köszönöm válaszod!
Kedves Zoli! Találunk megoldást arra, hogy több időt eltölthess a narancsparton. Itt majd megbeszéljük! Üdv.: Kata smile smile
Nagy Zoltánné(Erzsike) Dátum: 2013-09-12 21:13:06
Mindenképpen kell utasbiztosítás? Melyiket ajánljátok? Köszönöm, ha válaszoltok!
Karajz Ágnes Dátum: 2013-09-12 18:08:14
Tegnap értünk haza a nyaralásról! Nagyon jól éreztük magunkat! A látvány tényleg gyönyörű és leírhatatlan volt! Csodálatos a kilátás a kápolnától az üdülőhelyre, két napon is felmentünk! Kata és Viktória is rendkívül segítőkészek voltak, látni hogy sok energiájuk nem marad másra! Szerintem mindent megtesznek, hogy jól érezzék a vendégek magukat! Az idő még most is tökéletes volt számunkra, ennél melegebb nem is kellene:P Így is néha már leszívott a nap:) A felettünk lakó kedves pár Kata és Robi! örülnénk, ha tartanánk a kapcsolatot, hátha egyszer még együtt nyaralunk:D Ha gondoljátok facen megtaláltok minket, nekem sajna nem sikerült Titeket! Jó nyaralást és időt a még a készülődőknek! Katáéknak pedig kitartást a munkához! puszi