(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Grand Zakynthos Dátum: 2013-06-25 10:58:44
Muri Róbert írta ekkor: 2013-06-24 11:12:24
Sziasztok Muri Róbert vagyok Nyíregyházáról a Zakynthos-i nyaralásunkról szeretnék egy pár szót elmondani ami 2013, 06, 15. től 22- ig tartott, először is az utazási irodának szeretnénk megköszöni.hogy ilyen pontosan és biztonságban eljuttatott oda és persze vissza köszönjük a sofőröknek is. Az út egy kicsit hosszú volt de megérte, és jövőre is tervezzük már a nyaralást szintén erre a szigetre csak 2 hétre mert ahogy az egyik kollégám szavaival éljek 1 hét az kevés 3 meg sok ezért lett belőle 2. Az apartman egyszerű de még is nagyon szép a televíziót az elején hiányoltuk de rájöttünk, hogy az csak egy porfogó lett volna. A sziget nagyon gyönyörű és bennünket legalább is lenyűgözött természetesen míg el nem feledkezem az idegen vezetőnkről akit Varga Viviennek hívnak nagyon aranyos és igen segítő kész minden szempontból KÖSZÖNJÜK NEKED Vivien :)))))))))))) Köszönettel Muri Róbert, Robika és Dóri Ibéria apartmanból.
Kedves Muri család! Először is igazán nincs mit :) Úgy látom, szerencsésen hazaértetek :) Kívánom, hogy jövőre összejöjjön a kéthetes nyaralás, jól készüljetek fel naptejjel :D További szép nyarat! Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2013-06-25 10:49:19
Csík Ferenc írta ekkor: 2013-06-23 14:58:24
"Autóbuszainkon nem szállítható zsugorfóliás, rekeszes, valamint dobozos innivaló, (még a táskában sem) mivel ezek jelentősen elveszik a helyet a többi poggyásztól. A csomagokat, kérjük, jól látható helyen névvel, címmel, telefonszámmal ellátni szíveskedjenek." Kérdésem: a hűtőtáskába mit szabad vinni? Nem mindegy, hogy élelmiszert, vagy (vizet is) teszünk bele?
Kedves Ferenc! Természetesen a hűtőtáskájába mindenki azt pakol, amit szeretne. Ezen felül nem szabad zsugoros, kartonos, rekeszes innivalókat az autóbuszra felpakolni, vagy a csomagban elrejteni. Üdv. Vivien
Józsi Dátum: 2013-06-25 09:10:45
Matus Krisztina írta ekkor: 2013-06-24 18:53:37
Sziasztok! Enegem az érdekelni, h aki volt a kaiki, és a navagó öbölös hajó kiránduláson, h pár mondatban leírná, h milyen volt??Vagy olvastam, h mennek taxi hajók is a teknős szigetre, úgy is lehet látni teknőst? És még azt is olvastam, h porto vromiból átvisznek a hajóroncshoz, mennyibe kerül és mennyi ideig lehet ott lenni, mikor jönnek értünk? Köszönöm Kriszta
Kedves Krisztina! A Sziget körbehajózás során visznek el benneteket Navagio-ra, 20-30 perc jut az ottlétre. Mindig benne van a pakliban, hogy nem tudnak kikötni, igen ritkán elő is fordul. A kikötés nélkül is nagyon szép a túra, nem szabad kihagyni, van több gyönyörű helyen fürdés is. Ha mindenképp Navagio-t szeretnétek (megéri!) Porto Vromi-ból lehet kishajóval átmenni, 1 óránál több ekkor sem jut az öbölre (az egyszerű verzió kb. 10 €/fő+az odajutás). Előtte, aznap reggel érdeklődni kell, hogy a hullámzás miatt lehet-e hajókázni. Ebben szerintem Vivien segít, telefonon ezt meg lehet érdeklődni. Ha teknőst akartok látni, talán még mindig működik a reggeli időpont Sostis kikötőjében, jön teknős. Ebben is Vivien tud segíteni. A sziget: mehetsz a szervezett kirándulással, vagy motorcsónakot kell bérelni. Ki lehet kötni a szigeten, csak nem akárhol. Csak a homokos partszakaszon van gond, ha máshol próbálkozol, az sem gond, rögtön elküldenek udvariasan a kikötőhelyre. Érdemes körbecsónakázni a szigetet, szép a sziklás rész is, be lehet menni a barlangokba, ott úszni egyet, ha hosszabb időre béreltek, még Keri felé is kerülni lehet, ott szép sziklakapuk, barlangok, fürdőhelyek vannak. Ez úgy 3 órába biztosan beletelik. (Sostisban kb 45€-max 6 fő, ha ketten vagytok, esetleg érdemes társulni egy másik párossal)
Sohajda Norbert Dátum: 2013-06-24 23:13:07
Matus Krisztina írta ekkor: 2013-06-24 18:53:37
Sziasztok! Enegem az érdekelni, h aki volt a kaiki, és a navagó öbölös hajó kiránduláson, h pár mondatban leírná, h milyen volt??Vagy olvastam, h mennek taxi hajók is a teknős szigetre, úgy is lehet látni teknőst? És még azt is olvastam, h porto vromiból átvisznek a hajóroncshoz, mennyibe kerül és mennyi ideig lehet ott lenni, mikor jönnek értünk? Köszönöm Kriszta
Sziasztok mi voltunk mind a kettőn nem szabad kihagyni gyönyörű ,az öbölben mi nem kötöttünk ki sajna de ezt nem garantálják az időjárástól függ hogy engedik kikötni a hajót.A teknős szigetre nem lehet kikötni hajóknak azt mondták mert védett teknősök miatt. Teknősök a laganasi résznél vannak pl én mellettem uszás közben is feljött egy ,de ott keresik a kaiki hajók is őket.nekünk a hajó kb 1 - 2 orás fürdőzésekre kötött ki,20 30 euró per fő amivel jön magyar idegenvezetés meg busszal ki is visznek a kikötőbe,a kalózhajós teljes napos ut volt azt hiszem 28 euró
Matus Krisztina Dátum: 2013-06-24 18:53:37