Én is sokat gondolkoztam ezen az útlevél kérdésen,de arra jutottam,hogy azért csak nem a szomszédba utazom,illetve mi van ha pont az utazás napján hoznak egy olyan döntést,hogy akkor mától nem fogadjuk el a személyi igazolványt! Meg hát ugye a szerbek nem arról híresek,hogy hu de rugalmasak lennének! Nem hiányzik,hogy leszállítsanak,vagy miattam ne engedjék tovább a buszt, vagy órákig "vámoljanak!" Szóval a nyugodtabb utazás érdekében rászánom azt az összeget és csináltatok útlevelet!
Kedves Rencsi! Nálunk is téma volt ez, de én ilyen miatt nem aggódtam. Valószínűleg, nem úgy fogják megszüntetni,hogy reggel összeülnek és már aznaptól

Bizonyos időt hagyni szoktak általában, hiszen aki kinnt van épp, az nehogy ne tudjon hazamenni. A szerbek sem olyanok a magyarokkal a határon mint gondolnád! Őrségváltást jó elkerülni - nem sietik el - , de nincs velük amúgy baj. Sőt nekünk odafelé magyar szerben visszafelé csak macedón szerben kérték az okmányokat a másik oldalakon nem... Ők sem azért vannak ott hogy szétszedjék a buszt

Ráadásul nem is tudom miért beszél mindenki arról hogy megszűnne, hiszen semmi előjele sincs,és gondolom az EU-val szemben evezni sem szeretnének. Ők is emberek

Aggódni lehet, de amíg nem történik olyan esemény, addig felesleges. Túl sokat aggódnak a magyarok

Amúgy Maramarason voltunk, de lehet jövőre zakyntos lesz valaki tud kb viszonyítani, hogy a szigetek mennyivel drágábbak? Előre is köszönöm.