(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Grand Zakynthos Dátum: 2011-06-18 14:13:12
Kedves fórumozók! Az útlevéllel kapcsolatban már többször is válaszoltam, sőt a gyakori kérdések között is fent van, de leírom még egyszer: Tavaly június óta már Szerbiába (és Macedóniába) is be lehet utazni érvényes új típusú személyi igazolvánnyal. Több vendégünk is utazott így, eddig semmilyen fennakadást nem okozott. De a hivatalos úti okmány továbbra is az útlevél! A szerbek visszavonásig engedélyezték ezt az utazási formát, egyelőre még érvényben van. Ezért van az, hogy irodák mást-mást mondanak ezzel kapcsolatban. Üdv. Vivien
Dátum: 2011-06-18 13:15:29
Balogh Ildikó írta ekkor: 2011-06-18 12:11:38
Kedves Péter! Köszönöm a segítséget,nyugtató érzés,hogy nem volt semmi gubanc!Akkor ezt a közlönyt szívesen fogadnám!Erre az e-mail címre: [email protected] Előre is köszönöm!
Kedves Ildikó! Elküldtem az e-mailt. Remélem minden rendben lesz.
Balogh Ildikó Dátum: 2011-06-18 12:11:38
írta ekkor: 2011-06-18 02:51:44
Kedves Ildikó! Mi május végétől voltunk június 7-ig Marmarason és személyigazolvánnyal. Többen voltak személyivel nem csak mi! A határon - nekünk - semmi probléma nem volt, sőt a macedón határokon mindig folyamatos áthaladás jellemezte, ellentétben a szerbekkel mindkét irányban és a magyarokkal visszafelé... Nekem megvan a macedón közlöny 2423-as határozata ami ide illik macedón-magyar kettős szöveggel. Ha gondolod elküldöm neked. Üdv Peti
Kedves Péter! Köszönöm a segítséget,nyugtató érzés,hogy nem volt semmi gubanc!Akkor ezt a közlönyt szívesen fogadnám!Erre az e-mail címre: [email protected] Előre is köszönöm!
Orsolya Dátum: 2011-06-18 08:01:33
Sziasztok!Én még februárban foglaltam le az utazást az Ibuszon keresztül,ott mi többször is rákérdesztünk arra,hogy kell-e útlevél Szerbia és Macedonia miatt!Ott azt monták,hogy NEM KELL!De a múlt héten az egyik ismerösöm is foglalt egy másik utazási irodán keresztűl a Grand tourshoz utat ide Zakynthosra.Neki azt mondták,hogy KELL útlevél Macedonia miatt!Akkor most nem tudom,hogy mivan!Én 3hét múlva utazok és most akkor kell vagy nem kell útlevél??Valaki leirhatná konkrétan,hogy kell-e mert nekem már csak 3hetem van hogy csináltassak ami nem is bisztos,hogy elkészül ennyi idő alatt!!Segítsetek!!!Sürgős lenne!!! Köszi!!
Dátum: 2011-06-18 03:18:54
Mrs.Caretta írta ekkor: 2011-06-16 21:39:43
Szia Mint írtam,mi útlevéllel mentünk,mert Makedónia útlevél köteles ország és Szerbiában is kell. http://www.lagrotta.hu/index.php?page=country&id=6&nopic=1 Itt a tuti infó.
Mrs.Caretta! Amennyiben a Külügyminisztérium által lehet személyigazolvánnyal utazni, csak ajánlott az útlevél - gondolom kezdetleges zavarok miatt -,akkor már alapból ellentétes azon az oldalon leírt szöveg! Tehát a lényeg: Hivatalosan ELÉG A SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY Szerbia-Macedónia útirányon át Görögországba. Az imént említett macedón közlönyt el tudom küldeni.