Kedves Vivien!
Két hétre tervezünk az Ibéria apartmanba, szeretném tudni a következőket hogy rendben vannak e: biztonság(mivel olvastam lopásokról), tisztaság(apartman és strand), boltok közelsége(pl vannak e pékségek, piac). Köszönöm.
Az Ibéria apartmanban még sosem volt panasz a tisztaságra! Teta, a gondnoknő mindenre odafigyel. Kedden vagy szerdán van takarítás a szobákban, ilyenkor törölközőt és lepedőt is cserélnek. A lopásokkal kapcsolatban arra szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy itt a szigeten - és bármely más nyaralóhelyen is - mindenki vigyázzon az értékeire, úgy, ahogyan azt otthon is teszi! Lopások kivétel nélkül csak olyan apartmanokban fordulnak elő, ahol a vendégek tárva nyitva hagyják a teraszajtókat, (sőt sokan a bejárati ajtókat is) és úgy mennek el otthonról, vagy úgy alszanak. Ha a zsalugátereket és bejárati ajtókat zárva tartjuk, senki nem tud bemenni a szobákba. Az Ibéria apartmanban is ingyenes a széfhasználat, sőt, ahogy már korábban is írtam, egy kaput is felszereltek, amihez minden szobának van kulcsa, és amit sötétedés után zárni kell. A legközelebbi szupermarket a Zeus 50m-re van a háztól és ennek a szupermarketnek vannak a legjobb ára a faluban. Klasszikus piac az egész sziget területén nincsen. Pékség sincs a faluban, viszont friss kenyereket és pékárut minden nap hoznak a szupermarketekbe, sőt a Georginában házi kenyeret, péksüteményt és édességeket is lehet vásárolni. Szerintem, ha az Ibéria apartmant választjátok, nem fogjátok megbánni! De erősítsenek meg ebben azok, akik már laktak ott… Üdv. Vivien