(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Dátum: 2011-06-18 02:51:44
Balogh Ildikó írta ekkor: 2011-06-16 10:32:45
Sziasztok!Érdeklődnék azoktól,akik már visszajöttek Zakynthosról,hogy szükséges-e az útlevél?Megnéztük a külügyminisztérium honlapján,ott úgy írják,h Macedóniában is elfogadják a személyi igazolványt,de egyes esetekben ragaszkodnak az útlevélhez...:S Azért kérdezem,mert egy 20fős csapattal megyünk,és a felének nincs útlevele,nem szeretnénk galibát okozni!Köszi előre is!:)
Kedves Ildikó! Mi május végétől voltunk június 7-ig Marmarason és személyigazolvánnyal. Többen voltak személyivel nem csak mi! A határon - nekünk - semmi probléma nem volt, sőt a macedón határokon mindig folyamatos áthaladás jellemezte, ellentétben a szerbekkel mindkét irányban és a magyarokkal visszafelé... Nekem megvan a macedón közlöny 2423-as határozata ami ide illik macedón-magyar kettős szöveggel. Ha gondolod elküldöm neked. Üdv Peti
Krajcsir István Dátum: 2011-06-17 20:30:12
Kedves Katalin! Köszönöm szépen a segítséget.. De én úgy olvastam, hogy a szigetkörút keretén belül amikor fentről lehet fényképezni a Navaggiot ott töltesz csak 2 percet.. Mivel zsúfolt a program nincsen több idő erre.. Persze ez nem tuti infó:) Lehet nem is így van.. Üdv: István
Mravik Katalin Dátum: 2011-06-17 13:39:43
Mravik Katalin írta ekkor: 2011-06-17 13:37:52
Kedves István!Mi tavaly voltunk a Navaggio öbölnél(fakultatív program keretén belül) és akkor a mi hajónk 1 óra hosszát maradhatott ott. Bőven volt idő fotózásra, körbejárni a hajóroncsot, és fürödni azon a szakaszon.Nagyon durva lenne, ha csak 2 percig lennétek ott, nem hiszem hogy így lesz.
Bocsánat, figyelmetlen voltam,most olvasom hogy Ti a szigetkörútra mentek. Sajnos abban nem tudok nyilatkozni.:(
Mravik Katalin Dátum: 2011-06-17 13:37:52
Krajcsir István írta ekkor: 2011-06-01 20:20:50
Kedves Vivien! Azt olvastam, hogy a szigetkörút keretén belül a Navaggio öbölnél csak 2 percet tölt el az ember.. Annyi idő van lefényképezni ezt a csodás helyet.. Tényleg így van? Válaszod előre is köszönöm! Üdv: István
Kedves István!Mi tavaly voltunk a Navaggio öbölnél(fakultatív program keretén belül) és akkor a mi hajónk 1 óra hosszát maradhatott ott. Bőven volt idő fotózásra, körbejárni a hajóroncsot, és fürödni azon a szakaszon.Nagyon durva lenne, ha csak 2 percig lennétek ott, nem hiszem hogy így lesz.
Mrs.Caretta Dátum: 2011-06-16 21:39:43
Leányfalvi Zsoltné írta ekkor: 2011-06-16 15:40:25
Sziasztok! Családommal csodás napokat töltöttünk két éve Zakynthoson, akkor útlevéllel mentünk. Idén is Görögország az úticél. Gyermekemnek természtesen van útlevele, de férjemnek és nekem nincs, mert több helyről azt az információt kaptam, hogy elég a személyi, és semmi probléma a határokon. Kérlek benneteket, , aki tud, segítsen! Most kell útlevél vagy nem? Leányfalvi Zsoltné
Szia Mint írtam,mi útlevéllel mentünk,mert Makedónia útlevél köteles ország és Szerbiában is kell. http://www.lagrotta.hu/index.php?page=country&id=6&nopic=1 Itt a tuti infó.