(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Grand Zakynthos Dátum: 2011-06-14 18:01:06
Kurucz Krisztián írta ekkor: 2011-06-13 20:16:11
Drága Vivien! Ez úton is szeretném megköszönni mind azt a segítséget amit én és utastársaim kaptunk tőled az ottlétünk alatt. Nagyon jól érzetük magunkat,és úgy döntöttünk még az éven vissza megyünk. Addig is vigyázz magadra és jó munkát ! Üdv : Krisztián
Szia Krisztián! Örülök, hogy jól éreztétek magatok, és igazán nincs mit! Inkább én köszönöm az első éjszakai segítséget :) Várlak Titeket vissza, siessetek ;) Üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2011-06-14 17:57:23
Sz Csilla írta ekkor: 2011-06-14 15:43:19
Kedves Vivien! Pénteken indulunk Zakynthosra és szeretném megkérdezni, hogy melyik nap vannak a fakultatív programok. Tudni szeretnénk még indulás előtt, mert az ismerőseink Tsiviliben laknak majd és jó lenne előre tudni, melyik napra tervezhetünk velük is közös programot. Üdv: Csilla
Kedves Csilla! A fakultat programok a következőképen zajlanak: hétfő - hajós szigettúra (Navagio), kedd - buszos szigettúra, szerda - görög est, csütörtök - Kefalónia, péntek de. - kaiki, péntek du. shopping, ezeken kívül van még csúszdapark autóbusszal - ezt még nem tudom, melyik napon lesz, csúszdapark egyénileg, sárga tengeralattjárú és taxihajó a Marathonisi szigetre - minden nap. Jó utat Nektek, szombaton találkozunk! Üdv. Vivien
Sz Csilla Dátum: 2011-06-14 15:43:19
Kedves Vivien! Pénteken indulunk Zakynthosra és szeretném megkérdezni, hogy melyik nap vannak a fakultatív programok. Tudni szeretnénk még indulás előtt, mert az ismerőseink Tsiviliben laknak majd és jó lenne előre tudni, melyik napra tervezhetünk velük is közös programot. Üdv: Csilla
Mrs.Caretta Dátum: 2011-06-14 12:00:00
Megvan a youtube-on a kisfilm az Ole Ole Taverna-ról,érdemes megnézni: http://www.youtube.com/watch?v=kiCB-HTVPIA
Kurucz Krisztián Dátum: 2011-06-13 20:16:11
Drága Vivien! Ez úton is szeretném megköszönni mind azt a segítséget amit én és utastársaim kaptunk tőled az ottlétünk alatt. Nagyon jól érzetük magunkat,és úgy döntöttünk még az éven vissza megyünk. Addig is vigyázz magadra és jó munkát ! Üdv : Krisztián