(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Grand Zakynthos Dátum: 2011-05-31 12:34:51
Szklenár Zsuzsanna írta ekkor: 2011-05-29 23:52:45
Kedves Vivien! Én a 7 éves lányommal augusztusban foglaltam egy apartmant a Georginában a 104-t. Most olvastam, hogy az alagsori szobák penészesek és dohosak, a fenti szobákkal nincs gond és oda kéredszkedtek fel lentről. Igazából nem szeretnék a gyerekkel egy hetet büdösben eltölteni, úgy tudom Te ott laksz, gondolom tudsz erről valamit?
Kedves Zsuzsanna! Most még valóban nedvesek a falak, ezért ha nem szellőztetnek kellőképpen, állott szag lehet az apartmanokban. De ez nem csak a Georginára és nem csak a lenti szobákra, hanem mindenhol, magasabban lévő szobákban, sőt a görögök saját házaikban is előfordul. Ennek oka, hogy most még nagyon magas a páratartalom (reggelente 90-100%!!!), és a téli nagy esőzések és a folyamatos magas pára miatt nem tudnak kiszáradni az épületek. Ahogy melegszik az idő, ez meg fog változni és azok a lenti szobák lesznek a legkedveltebbek, főleg augusztusban, amikor általában kánikula van, a lenti szobák viszont kellemesen hűvösek maradnak. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2011-05-31 12:20:07
Cseresznye Renáta írta ekkor: 2011-05-29 15:55:04
Azt szeretném megtudni,hogy a Villa Mária apartmanban adna-e törölközőt?Illetve,hogy útlevél szükséges-e vagy elég a személyi igazolvány az utazáshoz?Ja,és a napágyakért kell-e fizetni vagy elég ott fogyasztani valamit?
Szia Reni! A Villa Maria apartmanban is adnak törölközőt, de csak szobai használatra, strandtörölközőt hozzatok magatokkal. A személyi igazolvány elvileg elég, de ha van útleveletek, rakjátok be azt is, továbbra is az a hivatalos úti okmány. Vannak beach bárok, ahol fogyasztás ellenében lehet használni a napágyakat és napernyőket és vannak olyan helyek, ahol fizetni kell a használatért. Üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2011-05-31 11:57:58
Bukovics László írta ekkor: 2011-05-28 19:56:37
Jövő héten utazunk Zakinthosra. Érdeklődni szeretnék arról, hogy lehet-e autót bérelni és mennyiért 2-3 napra. Köszönöm!
Kedves László! Természetesen lehet autót bérelni,. Az árak nemcsak hogy hetente, de naponta is változnak, ezért pontos információt nem tudok adni. A legkisebb autó ára 44€/nap + biztosítás, de ez csak egy alapár, most ebből a vendégeimnek 20% kedvezményt adnak. A héten sikerült olyan foglalást is lebonyolítanunk, hogy két nap áráért, három napig használhatják az autót. Amikor megérkeztek, majd szívesen segítek a legjobb árat kialkudni :) Jó készülődést, üdv. Vivien
Krajcsir István Dátum: 2011-05-31 08:30:00
Nagyon szívesen..:D Reméljük másnak is hasznosak voltak az infók:):) De azért nem baj az sem ha Vivien is megerősíti ezeket..:D:D Üdv: István
Kurucz Krisztián Dátum: 2011-05-30 23:21:22
Kedves István ! Köszönöm szépen az információt :-) Ugyan nyugtatásra nincs szükség :-) de azért remélem másnak is hasznosak voltak az információid. Üdv : Krisztián