(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Krajcsir István Dátum: 2011-05-30 22:33:30
Kedves Kurucz Krisztián! Tévesek az információid.. A busz kb 10 óra magasságában odaérkezik a szálláshelyre.. Persze pontos időt szerintem nem lehet mondani, hiszen ez sok mindentől függ az utazás során.. A szobákat meg ha jól hallottam reggel 9-ig el kell hagyni.. Érkezéskor rögtön el tudod őket foglalni:) De persze nem akarok neked téves infókat sem adni! Vivien biztosan ír majd neked tuti infókat:) Ő ezt jobban tudja.. De addig is egy kis megnyugtató infó... Üdv: István
Buza Sandor Dátum: 2011-05-30 21:13:11
Kedves Vivien! Szeptemberben megyünk a Georgina apartmanba, érdeklődni szeretnék, hogy grillezési lehetőség van-e az apartman területén? Üdv. Sándor
Kurucz Krisztián Dátum: 2011-05-30 19:30:54
Kedves Vivien! A Grand Tours Katalógust lapozgatván fedeztem fel hogy a Zakynthosra utazók szombaton kb 11:-30 kor érkeznek,de a szállást nem foglalhatják el majd csak 15-16 óra környékén. Ebből kifolyólag szeretném kérdezni ,hogy a csomagokat a megérkezéskor azonnal kipakolják az autóbuszból? Kérdezem ezt azért mert amennyiben ez így van addig a csomaggal együtt nem sétálhatunk délután 3-4 ig,vagy lepakolhatjuk az apartmanban a csomagot? Én azt gondolom mindenki örülne ha megállhatnánk a lidl-nél ha már úgy sem mehetünk a szállásra ,ha azt az idő engedi. Mit gondolsz erre van lehetőség?
Krajcsir István Dátum: 2011-05-30 08:01:02
Kedves Vivien! Most láttam itt az oldalon, hogy menet közben a Villa Maria apartmanban a 2 ágyas szobák is 3 ágyasra lettek módosítva.. Én az 1 emelet 1-es szobát foglaltam le 1 főre.. Fogja ez a későbbiekben a pénztárcámat érinteni?:) Mert mikor én foglaltam akkor még 2 ágyas szoba volt.. Köszönöm a segítséget:) Üdv: István
Fuszkó Ferenc Dátum: 2011-05-30 07:36:23
Kedves Vivien ! Az előző kérdezőhöz kapcsolódva kérdezném,hogy az alagsori apartmanok valóban a medencére néznek-e? Mert egy másik fórumon olvastam,hogy a reggeli kávézásnál egy falat láttak maguk előtt az ott lakók.Én szeptember elejére foglaltam a 103.-asba. Előre is köszönöm a választ!