(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Dátum: 2011-05-26 19:25:49
http://www.gozakynthos.gr/live/laganas.beach.zante.webcam.php
Hevér János Dátum: 2011-05-26 18:26:50
Grand Zakynthos írta ekkor: 2011-05-26 11:08:39
Kedves János! Kifejezettem nudista strand a Dafni beach és még Gerakas, Kalamaki és Agios Nikolaos partok egyes részein is szokták nudisták strandolni. A kompon az autóért és a személyekért külön kell fizetni. Vivien
Nagyon köszönöm!
Grand Zakynthos Dátum: 2011-05-26 12:09:22
Krajcsir István írta ekkor: 2011-05-24 20:27:47
Kedves Vivien! Érdeklődnék, hogy a Kaiki hajókázás melyik napon van? Itt az oldalon péntek délelőtti időpont van.. Máshol hallottam, hogy ez szerdán van.. Most akkor mikor is van pontosan?:D Előre is köszönöm a válaszod! Üdv: István
Kedves István! A Kaiki kirándulás napja elvileg a péntek, ezen a héten is akkor megy a csoport. Egyébként a kirándulások napjai néha változhatnak, de az érkezés napján a tájékoztatón mindig elmondom az aktuális heti programot. Üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2011-05-26 12:09:12
Krajcsir István írta ekkor: 2011-05-24 20:27:47
Kedves Vivien! Érdeklődnék, hogy a Kaiki hajókázás melyik napon van? Itt az oldalon péntek délelőtti időpont van.. Máshol hallottam, hogy ez szerdán van.. Most akkor mikor is van pontosan?:D Előre is köszönöm a válaszod! Üdv: István
Kedves István! A Kaiki kirándulás napja elvileg a péntek, ezen a héten is akkor megy a csoport. Egyébként a kirándulások napjai néha változhatnak, de az érkezés napján a tájékoztatón mindig elmondom az aktuális heti programot. Üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2011-05-26 12:06:10
Neckov Laura írta ekkor: 2011-05-23 14:38:26
Kedves Vivien! Mi a véleményed a Georgina apartmanról? 4 fős 2 légterűbe szeretnénk menni ( 2 pár ) szerinted így kényelmes lenne 2 pár részére?:-) Bolti árak-élelmiszerre értve (lidl,spar ) milyenek kint? Ha egyénileg utazunk autóval a komp melyik városból indul ,illetve könnyen oda lehet találni a szállásra? Ha bárki másnak van véleménye , tapasztalat kérem ossza meg velem :-) Köszi mindenkinek
Kedves Laura! A Georgina ház kétlégterű apartmanjai tágasak, akár hat főre is foglalhatóak. Ezek az apartmanok egy hálószobából, fürdőszobából és egy konyhás nappaliból állnak. A hálószobájában egy franciaágy, nappalijában kihúzható 2 személyes sofaágy, 1 szimplaágy és 1 fotelágy található (170×70 cm). Szerintem két párnak kényelmes a szoba, viszont a nappaliban szimpla ágyak vannak! Az apartmanok alaprajzát a leírások fül alatt megtaláljátok. A Lidlben az árak az otthoniakhoz hasonlóak, a többi szupermarket picit drágább. A komp Zakynthos városba Kiliniből indul. Könnyen el lehet jutni a városból Agios Sostisba, majd szívesen leírom nektek, vagy telefonban elmondom az útvonalat. Üdv. Vivien