(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Grand Zakynthos Dátum: 2011-05-26 11:14:26
Giczi Klementina írta ekkor: 2011-05-23 12:32:19
Szia Vivien! Hát nagyon irigylem az első és a később érkező "fecskéket" is. Felejthetetlen 2 hetet töltöttünk a szigeten tavaly, úgyhogy mindenkinek ajánlom! Jövőre visszatérünk, bár még nagyon messze van, de remélem Veled is ismét találkozunk! Amúgy milyen idő lesz jövő héten? smile Üdv mindenkinek! Szilvinek is, ha ott van! Klemi
Szia Klemi! És mi lesz az idei úti cél, ha szabad érdeklődnöm? Ha azért még Zakynthosra is szívesen kiruccannátok az idén, akkor játszatok nyereményjátékunkon, próba szerencse.... Hátha nyertek egy kétszemélyes utazást ;) Szép nyarat Nektek! puszi Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2011-05-26 11:08:39
Hevér János írta ekkor: 2011-05-22 06:40:05
Szép napot Mindenkinek! Szeretném kérdezni,található-e a szigeten nudista strand?
Kedves János! Kifejezettem nudista strand a Dafni beach és még Gerakas, Kalamaki és Agios Nikolaos partok egyes részein is szokták nudisták strandolni. A kompon az autóért és a személyekért külön kell fizetni. Vivien
Krajcsir István Dátum: 2011-05-24 20:27:47
Kedves Vivien! Érdeklődnék, hogy a Kaiki hajókázás melyik napon van? Itt az oldalon péntek délelőtti időpont van.. Máshol hallottam, hogy ez szerdán van.. Most akkor mikor is van pontosan?:D Előre is köszönöm a válaszod! Üdv: István
Szatmári Lajos Dátum: 2011-05-24 08:46:51
Kedves Vivien! Köszönöm szépen a felderítést! Nekem ez is jó információ,mert így tudom mire készüljek.
Grand Zakynthos Dátum: 2011-05-24 07:06:53
Szatmári Lajos írta ekkor: 2011-05-18 13:23:42
Kedves Vivien! Abban nem is reménykedem, hogy frissen sült kenyér lesz viszont előrecsomagolt esetleg. Ennek a márkája: Schär vagy Free from. Ezeket Magyarországon Tescoban és Sparokban árulják (itthon se mindenhol) talán Görögországban is. Köszönöm a sok utánajárást!
Kedves Lajos! Sajnos nincsenek jó híreim, minden lehetséges üzletet megkérdeztünk, de sehol nem árulnak ilyen kenyeret. :( Viszont Georgina felajánlotta, hogy ha hoz hozzávalókat és elmondja a receptet, ő szívesen megsüti önnek ezt a kenyeret. Ugyanis az éttermébe is maga süti minden nap a kenyeret. Jó készülődést kívánok, hamarosan találkozunk: Vivien