Köszönöm válaszodat. Akkor majd megpróbáljuk kicsit kitolni a vacsi időpontját.:-)
Írod, hogy "a Georginában egyébként reggelizni is lehet, ahhoz is van külön menüje."
Ezt hol lehet megtekinteni? Az "ellátás" menüpontban én csak annyit látok, hogy a reggeli kontinentális. Vagy ez csak FP esetén van így?
Mi inkább az angol reggelit preferáljuk. A'la carte van rá lehetőség a Georginában? Ha nincs, tudnál ilyen helyet ajánlani?
A kerthelyiség amit említettél az Ole Ole? Ott esetleg?
Vagy a tengerparti éttermekben? Van belőlük bőven úgy látom.
Azért az El Greco reggelizési lehetősége továbbra is érdekelne az Ibériához való közelsége miatt.
Apropó! Az Ibériához közeli partszakaszon lehet napozóágyat, és napernyőt bérelni?
AS központi strandja fölötti utca sétáló utcának látszik , de a fotókon itt-ott azért lehet látni autót, robogót.
Őszintén! Mennyire forgalmas az a szaksz? Benzingőzben nem igazán kellemes strandolni.:-(
Szállás ügyben még nem döntöttünk (pedig már kellene), ezek az infók megkönnyítenék a választást.
Többet nem kérdeznék, minden más tudnivalót sikerült begyüjteni a klf. weboldalakról, ill. a vonatkozó fórumokból.
Kedves Ági! Akik befizetnek a félpanzióra, kontinentális reggelijük van. Egyébként a Georginában van reggeli étlap is omlettekkel, szendvicsekkel, angol reggelivel, stb… Ez és az a’la carte étlap nincs fent sem a honlapunkon, sem máshol az interneten. Sok étteremben lehet angol reggelit kapni, már csak a rengeteg angol turista miatt is, de főleg inkább Laganasban. A Georgina étteremmel szemben van a kerthelyiség, az Olé olé egy másik étterem. Egyébként a Georgina étterem szellős, sokszor előfordul, hogy míg az utasok fürdőruhában mászkálnak, én felöltözve fázok ott fogadóórámban. A plafonon vannak ventillátorok, ezek is segítik a légmozgást. Az El Greco étteremben még nem láttam reggelizőket és nem is rémlik, hogy a megállítótáblájukra ki lenne írva ilyesmi, de azért nem lehetetlen. A falu főutcája, ami sétálóutcának látszik, nem mondanám, hogy túl forgalmas, bár szinte minden a falun áthaladó jármű erre jön, de benzingőztől nem kell tartani. Egyébként közvetlenül az út előtti partszakasz igen keskeny, ezért kevesen szokták ezt választani, de pár lépésnyire, szélesebb és nyugodt partszakaszokat lehet találni. Napernyőt és nyugágyat több helyen is lehet bérelni, biztosan találtok majd számotokra szimpatikus partszakaszt. Agios Sostisban nincsenek távolságok, a tengerparton Laganasba is át lehet sétálni kb. 10 perc alatt. Remélem, tudtam segíteni, ha van még kérdésed, szívesen válaszolok. Üdv. Viven