(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Perge Anita Dátum: 2011-01-19 01:32:47
Grand Zakynthos írta ekkor: 2011-01-18 08:40:22
Szia Anita! Tavaly nyár közepe óta már nem szükséges útlevél, elegendő az érvényes új típusú személyigazolvány. Azért ha van érvényes útleveletek, én javaslom, hogy tegyétek be azt is. Üdv. Vivien
Köszönöm válaszod,abban esetleg tudnál nekem segíteni,hogy az anna apartman hol helyezkedik el a georginához képest,közel vannak egymáshoz?
Grand Zakynthos Dátum: 2011-01-18 08:53:24
Grand Éva írta ekkor: 2011-01-17 13:19:27
A Villa Maria apartmant eddig nem béreltük, ezért a fórumozók között nem lesz olyan , akinek lenne róla tapasztalata. A három ágyas apartmanok ia foglalhatók 2 főre. A medencét lehet használni a Georginában.Általában a 2 ágy egymás mellett van, de természetesen tologathatók igény szerint, csak a váltáskor vissza kell rendezni az eredeti állapotába a szobát. A hűtószekrényeknek van fagyasztó rekeszük, ami általában nagyon pici.Wifi csak a Georginában használható, a többi apartmanházban nincs ilyen, de ha a laptopot átviszik a Georginába, ott tudnak netezni.
Egy kis kiegészítés: A Georgina apartman éttermében van egy asztali gép is internettel, amit vendégeink ingyenesen használhatnak. A horgászattal kapcsolatban: elvileg horgászni a part mentén és a tengeren is tilos, ha valakit rajta kapnak magas büntetést kell fizetnie. Ennek ellenére mindig lehet látni a sziklás részeknél és a kikötőnél is turistákat, akik horgásznak, még nem hallottam róla, hogy valakit megbüntettek érte, de sosem lehet tudni. Én minden esetre nem javaslom. Üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2011-01-18 08:44:28
írta ekkor: 2011-01-13 10:57:03
Sziasztok! Idén júniusban 2 hét Zakyntos Georgina apartman. Mindent tudni szeretnék. Apartman, fakultatív programok gyerekekkel, éttermek ami csak eszetekbe jut. Köszönettel:Berki Attila
Szia Attila! Azt javaslom, hogy olvass vissza itt fórumon, sokan megosztották már tapasztalataikat itt az elmúlt években. Aztán persze ha akadnak konkrét kérdéseid, szívesen válaszolunk, tedd csak fel nyugodtan! :) Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2011-01-18 08:40:22
Perge Anita írta ekkor: 2011-01-12 21:11:41
Sziasztok! Idén júniusban Zakynthos lesz az úticélunk,busszal mennénk. Abban kérném a segítségeteket, hogy kell e útlevél?: smile Köszönöm a válaszaitokat :)
Szia Anita! Tavaly nyár közepe óta már nem szükséges útlevél, elegendő az érvényes új típusú személyigazolvány. Azért ha van érvényes útleveletek, én javaslom, hogy tegyétek be azt is. Üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2011-01-18 08:13:20
Bernadett írta ekkor: 2011-01-08 17:39:52
Sziasztok! A fakultatív kirándulásokkal kapcsolatban azt szeretném megtudni, hogy melyik milyen napon szokott lenni. A válaszokat elörre is köszönöm smile
Kedves Bernadett! A fakultatív programok időpontját csak szezonkezdés után tudjuk pontosan megmondani, ugyanis ez általában évről évre változik, sőt sokszor hétről hétre is. Leírom, hogy tavaly mi volt a leggyakoribb „menetrend”: vasárnap – waterpark, hétfő – Navaggio (hajós szigettúra), kedd – Kefalónia, szerda – Görög est, csütörtök – buszos szigettúra, péntek délelőtt – Kaiki, péntek délután – Shopping Zakynthos városban. Jó tervezgetést kívánok, üdv. Vivien