Sziasztok. Hazaérkezésemkor én is irtam beszámolót. Csak igy most hozzászólok én is egy kicsit. Mi is hárman voltunk a szigeten, és pl nekem és barátnőmnek annyira jó volt, annyira jól éreztük magunkat a szigeten, hogy pl ilyen szemét és gondozatlan telek nem nagyon zavart minket, mert mi inkább a szépet kerestük a szigetben, mint a rossz dolgokat. Persze nem azt akarom ezzel mondani, hogy ez igy rendben van, mert nem! Igen is jobban rendet kéne a szigeten az ottlakóknak tartaniuk, mert volt részünk látni nem egyszer, hogy az ottani görögök csinálják a nagy szemétkupacokat, nem pedig a turisták. Na szóval a szemétről annyit, hogy szerintem el lehet siklani felette, ha amúgy meg nagyon tetszik a sziget, és nagyon élvezed az ottlétet, hisz itthon is rengeteg helyen vannak szemétkupacok, úgyhogy ebből a szempontból minden ember valamilyen szinten hibás. Sajnos ilyen sok ember gondolkodása. Mi Rodosz-on voltunk ezelőtt csak, de ott ennyi szemetet nem láttam, mint itt, de még 1x mondom, mi kettőnket itt sem érdekelt valahogy, de pl unokatesómat már annál inkább. Ez emberektől függő, nem vagyunk egyformák.
Mi is béreltünk autót, én vezettem, bejártuk a szigetet, én pl élveztem is, hogy ilyen hülyén vannak a táblák, mert igy legalább nehezebb volt megtalálni a kinézett helyet, és igy keresgélnünk kellett, ami szintén lefoglal az utazás során, nem pedig táblától tábláig kell menni. Igy valahogy érdekesebb kicsit számomra. Persze otthon ez már zavarna is, de ott valahogy ez sem

A gondozatlan telkek, na ez egy külön téma, de minket ez sem zavart. Bár 1-2 alkalommal úgy belegondoltam én is a sétálgatás közben, hogy ,, hm, milyen szép parkot lehetne itt csinálni, vagy befüvesiteni, vagy legalább levágni a nagy gazt "!
A tengerpart szerintem csodálatos, még szebb is volt számomra, mint Rodosz-on, és sztem sokkal tisztább is a víz. Sokan panaszkodtak, hogy a tengerpart szemetes, lehet hogy ez igaz, de olyan helyet kell akkor keresni, ahol nem ! Pl. ahol mi szoktunk fürödni, ott szinte egy szemetet sem találtam, úgyhogy azt sem tudom, merre vannak ezek a szemetes partok.
Vivien-nel sokat nem találkoztunk, nem is azért mentünk, hogy vele legyünk, vagy hogy teljesen kihasználjuk őt. Persze igen, ez a munkája, hogy segitse az embereket bármiben, amit kérnek tőle, de sztem csak kérni kell, és segit szivesen, legalábbis ha mi kértünk, akkor mindig segitőkész volt! Én többet őszintén szólva nem is vártam el tőle, amúgy is annyi embernek úgysem fog tudni mindenben teljesen a kedvére tenni, mert vannak akik többet, vannak akik kevesebbet várnakk el tőle. Nekem Viviennel semmi gondom nem volt. A főáváros lehetne kicsit szebb is, de ezen kivül is megtaláltuk a számunkra szép helyeket! Rodosz-on pl a főváros gyönyörű, na itt ezt nem lehet elmondani, de nem lehet mindenegyes hely olyan, amilyennek mi akarjuk, hogy legyen. Tényleg úgy van, hogy valakinekk nagyon bejön valami, valakinek kevésbé