Szia Árpád!
Amennyiben nekem szól a hozzászólásod, akkor válaszolnék néhány mondatban. Amint látod nem én vagyok az első, esetleg csak én vettem a fáradságot, hogy leírjam. Előre bocsájtottam, hogy ez a mi benyomásunk volt, természetesen mindenkinek más és más. Azt is leírtam, hogy miért. A táblákról csak annyit még, hogy nyilván megálltunk és alaposan átböngésztük, amennyiben volt mit. Elég alaposan körbejártuk a szigetet, tehát van mire alapozni a véleményem. Igen láttunk teknőst is. Az árakkal semmi gondunk nem volt, ezt szerintem félreértetted. Ami az idegenvezetőt illeti, leírtam néhány gondolatot arról, hogy mi nem tetszett. Én már találkoztam igazi profival, elhiheted ég és föld a külömbség. (csak még egy példa ide, én úgy tanultam, hogy ha rám köszönnek visszaköszönök, no ezt Vivike az érkezéskor elmulasztotta, "rossz kezdés" ) Szilviről nem tudok nyilatkozni, vele nem találkoztunk. A lopásokat nyilván nem akarom a honfitársainkra kenni, de sajna a leírtak és az elmondottak alapján ez az életszerűbb. (szakmai tapasztalatom) Persze, hogy a bulikról csak úgy nyilatkozhatunk, ha Laganasban éljük meg. Nem is volt ellene kifogásom, mi több mi is voltunk, de nem ezért jöttünk. Ezért írtam, hogy mindenkinek más és más igényei vannak, ami teljesen helyénvaló. Én nem az üdülő faluk szépségeit, hanem az igazi vidéki Görög városkák és hegyi falvak báját hiányoltam.
Igen tudok jobbat, mert voltam ott és láttam. Pl. Parga, Lefkada, Skopelos és ezek települései. Ezek közül is kiemelem Skopelos és Glossa városát Skopelos szigetén. Na az "nagyon Görög".

Végezetül még annyit. Ismét tévedsz, nem a negatívumokat kerestük, csak amikor átesel rajtuk és pofával tompítasz a kicsit zavaró nyaralás közben. És még valami Zante szép sziget, csak nekünk nem jött be igazán.
Tisztelettel: Csomi