(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Veres Mónika Dátum: 2010-09-29 15:21:28
Jajj, bocs, most látom, hogy említetted ezeket a helyeket. Vaksi vagyok.
Veres Mónika Dátum: 2010-09-29 15:19:38
Kedves Csomor Miklós! Valóban még én sem olvastam senkitől negatívumokat Zakynthost illetően, de mivel mindenkinek más az elvárása, így van, aki csalódik. Mi tavaly voltunk és nekünk mindannyiónknak gyönyörű volt, hibátlan, még az itt-ott előforduló szemetet se úgy láttuk...annyira tetszett. Laganas valóban bulis, de akár ezt is el lehet fogadni, viszont az utána következő partrész csodás volt és csendes, csak mi voltunk reggel 4-en a parton. A lényeg: érdekelne, hogy Görögországban hol láttál ennél még szebb helyeket, mert én még most voltam először (ezért is nem volt összehasonlítási alapom) és szeretném még a legszebb helyeket felkeresni. Érdekelne, hol láttál ennél még szebbet, még kalandosabbat, mert akkor én is kitűzném célul, hogy legközelebb azt is megnézzük. Köszi
Dóri Dátum: 2010-09-29 13:31:20
Sziasztok! Szerintem Vivi értette a dolgát, nagyon készséges kedves lány, és szerintem ha egy nap százszor találkoztunk vele százszor is köszönt.
Csomor Miklós Dátum: 2010-09-29 12:44:38
Szia Árpád! Amennyiben nekem szól a hozzászólásod, akkor válaszolnék néhány mondatban. Amint látod nem én vagyok az első, esetleg csak én vettem a fáradságot, hogy leírjam. Előre bocsájtottam, hogy ez a mi benyomásunk volt, természetesen mindenkinek más és más. Azt is leírtam, hogy miért. A táblákról csak annyit még, hogy nyilván megálltunk és alaposan átböngésztük, amennyiben volt mit. Elég alaposan körbejártuk a szigetet, tehát van mire alapozni a véleményem. Igen láttunk teknőst is. Az árakkal semmi gondunk nem volt, ezt szerintem félreértetted. Ami az idegenvezetőt illeti, leírtam néhány gondolatot arról, hogy mi nem tetszett. Én már találkoztam igazi profival, elhiheted ég és föld a külömbség. (csak még egy példa ide, én úgy tanultam, hogy ha rám köszönnek visszaköszönök, no ezt Vivike az érkezéskor elmulasztotta, "rossz kezdés" ) Szilviről nem tudok nyilatkozni, vele nem találkoztunk. A lopásokat nyilván nem akarom a honfitársainkra kenni, de sajna a leírtak és az elmondottak alapján ez az életszerűbb. (szakmai tapasztalatom) Persze, hogy a bulikról csak úgy nyilatkozhatunk, ha Laganasban éljük meg. Nem is volt ellene kifogásom, mi több mi is voltunk, de nem ezért jöttünk. Ezért írtam, hogy mindenkinek más és más igényei vannak, ami teljesen helyénvaló. Én nem az üdülő faluk szépségeit, hanem az igazi vidéki Görög városkák és hegyi falvak báját hiányoltam. Igen tudok jobbat, mert voltam ott és láttam. Pl. Parga, Lefkada, Skopelos és ezek települései. Ezek közül is kiemelem Skopelos és Glossa városát Skopelos szigetén. Na az "nagyon Görög". smile Végezetül még annyit. Ismét tévedsz, nem a negatívumokat kerestük, csak amikor átesel rajtuk és pofával tompítasz a kicsit zavaró nyaralás közben. És még valami Zante szép sziget, csak nekünk nem jött be igazán. Tisztelettel: Csomi
Doba Árpád Dátum: 2010-09-29 07:57:13
Első ember akinek nem tetszett a sziget, de gondolom ő kereste a negatívumokat és ugye aki keres az talál is. Én nem értek egyet vele, mert mi is felfedeztük a természet szépségeit a szigeten, gyönyörű strandokat találtunk. Az utbaigazító tábláknál meg meg kell állni előtte, mert ez nem kis hazánk ezt el lehet fogadni, a második eltévedés után már csak jót nevettünk rajta. Teknőst láttatok? Az árakat meg el kell fogadni, ha olcsóságra vágysz menj Albániába. Vivien meg Szilvi nagyon kedves volt segített mindenben én nem tudom mit vársz még egy idegenvezetőtől. A lopásokat meg nem honfitársaink csinálták miért kell egyből a magyarokra kenni a dolgot. Ha tudsz jobbat akkor írd le azt is, de nem hiszem hogy egy görög üdülő faluban több szépség van. A bulikból Agios Sostisban semmit nem lehet érzékelni, de érdemes Laganasban sétálgatni mert itthon olyat ugyse látsz, de gondolom neked mesélhetek mert te csak a negatívumokat keresed....