(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Erika Dátum: 2010-09-16 11:15:59
Bóka Andrea írta ekkor: 2010-09-15 19:32:23
Nagyon köszönöm a sok hozzászólást!!!Néztem a Georgina Apartmant is, de igazából ott az összes szoba 4-6 férőhelyes. Az nem gond, hogy mi ketten megyünk? Nem szeretnénk lakótársat:) Egyébként szimpatikus!!
Szia! Mi a Jennyben voltunk, ahol szintén 4 ágyasak vannak, de lehet 2 ill 3 főre is foglalni, szobái nagyon tágasak, új bútorzat, 60m-re van a Georginától.
Bóka Andrea Dátum: 2010-09-15 19:32:23
Nagyon köszönöm a sok hozzászólást!!!Néztem a Georgina Apartmant is, de igazából ott az összes szoba 4-6 férőhelyes. Az nem gond, hogy mi ketten megyünk? Nem szeretnénk lakótársat:) Egyébként szimpatikus!!
Molnár Csaba Dátum: 2010-09-15 17:16:55
Doba Árpád írta ekkor: 2010-09-15 15:41:03
már elnézést de te ítélkeztél úgy, hogy csak kívülről láttad az Ibériát, de akkor te tuti nem azt láttad mert egyáltalán kivülről sincsen neki semmi baja. én voltam a Georginában és olvastam arról is negatív írásokat.....
Mint írtam nem vitatéma csak írtam az érdeklődőknek....... Zsuzsa írta meg a tutit! "Mivel Zakyntthos nagyon tetszett, most 24-én elmegyűnk újra, de most a Jennyt válaszottuk, mert akik velűnk voltak, nagyon dicsérték." Tegyen mindenki így!!!!!
Dávid Zsuzsanna Dátum: 2010-09-15 16:03:56
Doba Árpád írta ekkor: 2010-09-15 15:41:03
már elnézést de te ítélkeztél úgy, hogy csak kívülről láttad az Ibériát, de akkor te tuti nem azt láttad mert egyáltalán kivülről sincsen neki semmi baja. én voltam a Georginában és olvastam arról is negatív írásokat.....
Elnézést, hogy beleszólok a vitába, mi májusban voltunk a Georginában, de az elvárásinkat sajnos nem teljesítette. A fűrdőszoba tisztaságaban igen nagy hiányosságok voltak, a konyha felszereltségéről jobb, ha nem is beszélek, elég csak annyi, hogy volt egy teáscsésze, egy kávés és két pohár, de még véletlenül sem egyformák. Pedig mi voltunk a második turnus, úgy hogy valőszinúleg nem a vedégek hibájából. Az étterem nekem nem jött be, mivel a kaja sem volt túl jó és a túlzottan kedves és nem őszintének tűnő embereket sem kedvelem. Mivel Zakyntthos nagyon tetszett, most 24-én elmegyűnk újra, de most a Jennyt válaszottuk, mert akik velűnk voltak, nagyon dicsérték.
Doba Árpád Dátum: 2010-09-15 15:41:03
Molnár Csaba írta ekkor: 2010-09-15 15:29:46
Egy kicsit nézz körül a fórumon, vagy menj el a Georgina apartmanba és majd megtudod a különbséget. Különben nem vita téma csak írtam az érdeklődőknek. árban ua. Mindenki eldöntheti magának, hogy hol tölti el szívesebben és nyugodtan a nyarát. A medence meg ha már ott van akkor miért ne????? tenger imádó vagyok. Aki nálam többet tölt el tengerben az hazudik.Üdv. mindenkinek. Zakynthos baromi jó hely. Oda vissza kell menni mégegyszer.