(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Molnár Csaba Dátum: 2010-09-15 15:29:46
Doba Árpád írta ekkor: 2010-09-14 07:36:36
Csaba ezzel nem értek egyet az Ibéria egyáltalán nem lepukkant se kívülről se belülről. szerintem Agios Sostisban sehol nincs messze a part, vagy aki nem tud 5 percet sétálni annak tényleg jó a medence, de aki a tengerparton medencézik arról inkább ne is beszéljünk...
Egy kicsit nézz körül a fórumon, vagy menj el a Georgina apartmanba és majd megtudod a különbséget. Különben nem vita téma csak írtam az érdeklődőknek. árban ua. Mindenki eldöntheti magának, hogy hol tölti el szívesebben és nyugodtan a nyarát. A medence meg ha már ott van akkor miért ne????? tenger imádó vagyok. Aki nálam többet tölt el tengerben az hazudik.Üdv. mindenkinek. Zakynthos baromi jó hely. Oda vissza kell menni mégegyszer.
Nemes Melinda Dátum: 2010-09-14 21:54:42
Bóka Andrea írta ekkor: 2010-09-11 12:47:20
Sziasztok! Mi a párommal jövő főszezonban készülünk Zakynthos-ra. 2 éve voltunk Sisari-ban, és nagyon jól éreztük magunkat.Lenne pár kérdésem. Mi az Ibéria Apartmant néztük ki. Véleményeket, tapasztalatokat szívesen várnék róla. Szimpatikus volt Korfun, hogy az automatából mikor pénzt vettünk fel, sokkal kedvezőbben váltották a valutát, mint itthon. Ez lehetséges itt is? Köszönöm előre is a választ. Üdv:Andi
Hello Andrea! Én is a Georgina apartmant ajánlanám, nekünk nagyon tetszett. Nincs messze a part, tényleg nagyon finomak az ételek! Nekem a gyros mellett a Lasagna volt nyerő. Valamint a medence is szuper, na és magának, az apartmannak a környezete!!! Vivien, Szilvi, és a többiek is mind nagyon segítőkészek és kedvesek. Én meg voltam elégedve a szállással, szóval Nektek is bátran ajánlom!! :-) Ha egyszer visszamegyek Zakynthosra, akkor is a Georginát fogom választani! smile
Doba Árpád Dátum: 2010-09-14 14:23:10
nagy miheler monika írta ekkor: 2010-09-14 13:39:43
Hello minden forumozo, Arpad kerdesem h ti mikor voltatok ...Mi tavaj szeptember 12-19 voltunk az Iberiaba... ugy emlekszem...es a testverem szobajaba is ugy mentek be es loptak el minden erteket hogy o bent aludt...Elozo nap meg arra erkeztunk haza hogy ugye magnes kartyakkal mukodik az apartmanba az aram..es bezart ajtok melett egett a vilany a foldszinti szobankba...ami ugye magnes kartya eltavolitasa utan meg 1-2 percig meg eg ;) Nem akarom a Grand Tourst bantani ..mert mi mar 5-6 eve veluk utazunk, iden is, es komoly, rendes ceg de az Iberiaba tortentek kicsit bearnyekoltak a nyarunkat, hozzateszem eddig sehol semmi problemank nem volt. Mindamelett furi volt h az idegenvezetot kellet gyozkodjuk hogy nem vagyunk hulyek, tenyleg el loptak az ertekeket, o mind azt bizonygata hogy elotte lehet el hagyhatuk, vagy mashova tettuk, meg ez nem lopas h valaki be megy es el visz mindent egy te altalad berelt szobabol. Az hogy szereltek be szefeket megnyugtato es az Iberia elhelyezkedese sem rosz, fiatalabb, bulisabb tarsasagnak idealis. Csak ugyelni kell az ertekekre...es szerintem sem lepukant...foleg a foldszinti szobak, azok kifelyezeten szepek.
Mi idén augusztus első hetében voltunk, és akkor a lopások után szereltek be széfeket. Az idegenvezető nagyon segítőkész volt most, elintézett mindent. még autót is bérelt nekünk. nagyon jó volt a Grand Tours nagyon jó iroda.
nagy miheler monika Dátum: 2010-09-14 13:39:43
Hello minden forumozo, Arpad kerdesem h ti mikor voltatok ...Mi tavaj szeptember 12-19 voltunk az Iberiaba... ugy emlekszem...es a testverem szobajaba is ugy mentek be es loptak el minden erteket hogy o bent aludt...Elozo nap meg arra erkeztunk haza hogy ugye magnes kartyakkal mukodik az apartmanba az aram..es bezart ajtok melett egett a vilany a foldszinti szobankba...ami ugye magnes kartya eltavolitasa utan meg 1-2 percig meg eg ;) Nem akarom a Grand Tourst bantani ..mert mi mar 5-6 eve veluk utazunk, iden is, es komoly, rendes ceg de az Iberiaba tortentek kicsit bearnyekoltak a nyarunkat, hozzateszem eddig sehol semmi problemank nem volt. Mindamelett furi volt h az idegenvezetot kellet gyozkodjuk hogy nem vagyunk hulyek, tenyleg el loptak az ertekeket, o mind azt bizonygata hogy elotte lehet el hagyhatuk, vagy mashova tettuk, meg ez nem lopas h valaki be megy es el visz mindent egy te altalad berelt szobabol. Az hogy szereltek be szefeket megnyugtato es az Iberia elhelyezkedese sem rosz, fiatalabb, bulisabb tarsasagnak idealis. Csak ugyelni kell az ertekekre...es szerintem sem lepukant...foleg a foldszinti szobak, azok kifelyezeten szepek.
Doba Árpád Dátum: 2010-09-14 07:36:36
Molnár Csaba írta ekkor: 2010-09-13 16:04:54
Szia andrea! Én a Georgina apartmant választanám a helyetekben. Étterem az apartman alatt, közel a part, közel a bolt. Minden helyben és Vivien is ott van helyben. Ha valami probléma van, akkor egyből tud intézkedni és az autó bérlést is elintézi jóval olcsóbban, mint ahogy általában adják. Nagyon jó az apartman felszereltsége is. Ott a medence is ha nincs már energia lemenni a partra. Az étterem nem túl drága. Egy gyros 2 euro és nagyon jól csinálják. Árban ugyanannyi, mint az Ibéria. Mi néztük az Ibériát, mikor mentünk busszal a Georginához. Hát eléggé lepukkant. Legalábbis kívülről. A sziget csodálatos. Főleg a Navaggio- öböl. de majd meglátjátok....
Csaba ezzel nem értek egyet az Ibéria egyáltalán nem lepukkant se kívülről se belülről. szerintem Agios Sostisban sehol nincs messze a part, vagy aki nem tud 5 percet sétálni annak tényleg jó a medence, de aki a tengerparton medencézik arról inkább ne is beszéljünk...