(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Emese Dátum: 2010-08-11 14:48:47
Sziasztok!Mi augusztus 1-én jöttünk haza.Sok szép helyen jártunk már,de ez a hely veri a többit.Aki teheti béreljen autót,nagyon megéri,mert a legszebb helyekre, csak így lehet eljutni.Tudom még ajánlani aki olcsón akar és jót enni,és rengeteget,hogy a Sirtaki étteremben 10 euró/fő svédasztalos vacsora van.Bőséges a kínálat,édesség,gyümölcs és üdítő is van benne.Ha valakit érdekel valami,szívesen segítek!
Kátai Judit Dátum: 2010-08-11 11:00:35
Sziasztok! Volt már valaki októberben Zakynthoson? Nem hideg már ilyenkor a tenger fürdéshez? A neten találtam pozitív infót az októberi időjárásról, de örülnék egy személyes tapasztalatnak is. Köszi szépen! Judit
Giczi Klementina Dátum: 2010-08-11 09:57:40
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy van-e valamiféle korlátozás a be- és kihozatalt illetően. Az interneten próbáltam utána járani. Pontos infót a nagykövetség tud adni, de aki már volt, biztos tud segíteni...Itt nem gondolok semmi extrára, hazafelé az ajándékok, kifelé pedig pl bor, pálinka..Persze nem nagy mennyiség.Tudom, hogy EU-s, de ha valaki tud, írjon. Még valami...áramátalakítót kell vinni? A telefonok miatt. Köszönöm előre is a segítséget! Már csak 8 nap!! smile Üdv: Klemi
Zsuzsa Dátum: 2010-08-11 07:47:19
Sziasztok! Mi is nagyon jól éreztük magunkat, köszönet érte minden illetékesnek, beleértve természetesen a sofőröket is, azóta is emlegetjük a humorukat :D Viszont egyvalamit elmulasztottunk: Szilvától nem kértünk névjegykártyát. Láttam, hogy néhányan megtették. Megírnátok az e-mail címét? Akár ide is: [email protected] Nagyon köszi előre is :)
Nagy Ágnes Dátum: 2010-08-10 09:56:48
Kedves Vivi, Érdeklődni szeretnék , hogy kint a szigeten hol lehet megtalálni téged , hol fogsz információkat elmondani? Mi egyénileg megyünk és egyénileg foglaltunk szállást is, de tavaly mikor korfun voltunk Zsuzsi is segített mindenben , nagyon kedves volt. Köszönöm!