(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kata Dátum: 2010-07-28 14:18:12
Giczi Klementina írta ekkor: 2010-07-28 12:23:41
Sziasztok! Aki már volt segíthetne a csomagokkal kapcsolatban. Olvastam a katalógust, de biztos,ami biztos. A bőrönd mérete meg van szabva? Ezenkívül lehet vinni egy kézi poggyászt fejenként. Valamint kettőnknek egy hűtőtáskát? A buszra a poggyászon kívül a kispárnát és 1 plédet még felvihetünk. Még nem utaztam soha így busszal, ezért kérdezem ilyen részletesen. Köszönöm előre is!!!Közeleg smile
Szia! Nyugodtan pakolj be mindent! Mi kettőnkre vittünk egy nagyobb és egy kisebb bőröndöt. A hűtőtáskát is nyugodtan viheted, ezt alulra fogják tenni. A bőrönd mérete nincs megszabva. Mi a busszra felvittünk 1 hátizsákot (kaja az útra) + 1 plédet és 1 kispárnát, de mások voltak, hogy ennél többet felvittek. Jó nyaralást! smile
Kata Dátum: 2010-07-28 13:04:09
Hahó Szomszédok, Kedves augusztus 6-án busszal induló társak! Hogy álltok már, mindenki izgul és igyekszik mindent fejben összeszedni, hogy semmise maradjon itthon. Kedves Gyönygyi mizu, nagy az elfoglaltság a szombat iránt? smile .
Giczi Klementina Dátum: 2010-07-28 12:23:41
Sziasztok! Aki már volt segíthetne a csomagokkal kapcsolatban. Olvastam a katalógust, de biztos,ami biztos. A bőrönd mérete meg van szabva? Ezenkívül lehet vinni egy kézi poggyászt fejenként. Valamint kettőnknek egy hűtőtáskát? A buszra a poggyászon kívül a kispárnát és 1 plédet még felvihetünk. Még nem utaztam soha így busszal, ezért kérdezem ilyen részletesen. Köszönöm előre is!!!Közeleg smile
Doba Árpád Dátum: 2010-07-27 18:57:02
A hiradóban láttam hogy Görögországban nincs benzin. Jól láttam? akkor az autóbérlés ugrott??? kérlek írjon valaki aki tud valamit, mert pénteken utazunk. smile
Szabó Terézia Dátum: 2010-07-27 11:49:13
Szia Szász Kata! Köszönöm szépen a kedves útbaigazítást és a pontos infót. smile Remélem elnézed nekem,de nem vagyok túl jártas Zakyntos ügyben (először megyek oda) de gondoltam jól írom,hogy Laganasban van az Ibéria apartmann,mivel az utazási iroda prospektusában is ott van feltüntetve!! Tehát ezek szerint nemcsak én tévedtem. Egyébként helyesbítek a Laganas öböl egyik szigetcsoportja Agios Sostis,ahol található ez a bizonyos apartmann található. A buszos Kefelóniai kirándulás kapcsán pedig rosszul fejeztem ki magamat,mert tisztában vagyok vele,hogy szigetről szigetre mennék,így komppal vagy repülővel lehetséges. Egyébként csak azért kérdeztem ezeket a dolgokat,mert én nem az a fajta nyaraló vagyok,aki egész nyaralás alatt aszalódik a napon,hanem ha ott van,akkor megnézi a látnivalókat is!! Még egyszer köszi mindent,és további szép napot!! smile