(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kata Dátum: 2010-07-18 20:45:31
Szia Vivien! Mi is nagyon köszönjük a segítséged. Mi is szerencsésen hazaértünk. Felejthetetlen élményekkel lettünk gazdagabbak. A fakultatív programokon is nagyon jól éreztük magunkat, ezt köszönjük Szilvinek (Maya travel), és minden további embernek, akik ebben segítségére voltak. Nagyon köszönjük Georgináéknak, Danielnek és Szilvinek a kiszolgálást, kedvességüket. Nagyon finomakat ettünk és ittunk náluk és mindig nagyon jól laktunk. Továbbá szeretnénk ha továbbítanád köszönetünket sofőrjeinknek is (Olivér, Lajos, Józsi és Zoli). Képeket a héten teszek fel és készülök egy élménbeszámolóval is a héten, amit majd jelzek hol találjátok meg! Puszi nektek ott a távolban. Szász Kata és Árpi Sopronból!!
Szojka Tamás Dátum: 2010-07-18 20:40:10
sziasztok sikeresen hazza értem smile és külön szeretném meg kösszöni Vivienek,hogy mindenben segített nekünk remélem még találkozunk smile esetleg az ibériások adhatnának emaill címet nekem smile
Farkas András Dátum: 2010-07-18 19:08:05
Kedves Mindenki! Ne haragudjatok, hogy nyilvánosság előtt írok Viviennek, de úgy gondolom, hogy számotokra is tanúságos (pozitív értelemben) a történet. Kedves Vivien! 7 éve járunk Görögországba, több alkalommal a Grand Tours Utazási Irodával utaztunk, soha semmi problémánk nem volt.Kedden Zakintos városában, éjjel egy autó beletolatott a kocsinkba, éjjel fél 12-kor Vivien a segítségünkre sietetett, másnapi napot velünk töltötte a rendőrségen, segített a kocsiszállításnál, a szervízben. 2 nap alatt elintézte nekünk!!! hogy péntek délutánra autónk legyen, eljárt a görög biztosítónál, hogy ne kelljen, a közel 1300 EUR kárunkat kifizetni, a szervíznél lerendezett mindent. Vivien, nagyon köszönjük a segítséget, nem tudjuk és nem tudtuk szavakba önteni, egyben szeretném, ha átadnád Szilvinek és Dórinak is (Maya Travel) a köszönetünket. Neked hála szerencsésen hazaértünk. További jó munkát és jó egészséget kívánok Neked. üdv. Farkasné Zsuzsa
Eiga Dátum: 2010-07-18 10:28:47
Sziasztok! Mi egy 10 fős társasággal utazunk aug.6-án Budapestről Agios sostira a Georgina apartmanba, és szeretném megtudni a következőket: a busz mikor ért a görög határhoz, Görögországban hol és hányszor áll meg a busz? A vámokon kb. mennyiket kell várni? Milyen útvonalon értetek le a kikötőbe? A kikötőhöz kb. mikor érkezünk meg? És még ha valaki tudna nekünk mesélni a szállásról (mert hallottunk jót is, rosszat is) nagyon hálásak lennénk. Köszönjük szépen a segítséget!
Varga János Dátum: 2010-07-16 22:21:49
Doba Árpád írta ekkor: 2010-07-16 18:26:40
szia. Dóri az én életem értelme, csak ő is alig tudja már kivárni az indulást smile . de már csak két hét közben meg Loki meccs is lesz.
Helló! Ezt nem nem tudtam. Mi is nagyon várjuk már!Vágjuk a centit smile