Ha nem küldik ki, akkor se aggódjatok, a buszon a sofőr mindent odaad, én is ott kaptam meg a biztosítási kötvényeket. Ilyenek miatt ne aggódjatok. Amúgy ma érkeztünk meg, és gyönyörű ott minden. A buszút nagyon hosszú, arra készüljetek, és arra is, hogy éjszaka fázhattok (kell valami melegebb öltözék is vagy pléd). 3-4 óránként van megálló 20-25 percre, de akinek nagyobb dolga lenne az tartsa vissza, :) vagy intézze el otthon, :) mert nincs rá idő, sorban állások vannak, mindenkire jut kb 3 perc a wc-n. Erre is készüljetek. :)A sofőrök előtt le a kalappal, jól oldják meg a dolgokat, rámenősen de biztonságosan vezetnek.
Személyes vélemény, hogy nem érdemes befizetni a fakultatív hajókörútra, mert a helyiek a töredékéért elvisznek azokra a helyekre amiket elég távolról nézel egy nagy hajóról (ami lassú, és unalmas sajnos...). Több helyen lehet bérelni motorcsónakot is (azt hiszem 35E/2fő/óra), amit te vezethetsz. A Kék barlangot a helyiek kishajójával nem szabad kihagyni!!!! Életre szóló. És én is ajánlom az autóbérlést, amiben Vivien készségesen segít. A fakultatívok árait teljes egészében át lehet csoportosítani (talán még spóroltok is) egy izgalmasabb személyesebb nyaralásra, ha mindent magatoknak fedeztek fel bérelt járművel (vigyázat az 50cm3 robogó nem mindenhol megy fel, és könnyen elcsúszhattok, leégtek, meleg a bukó stb...) illetve a helyiek segítségével kishajókkal. Irigyellek titeket, jó utat!
Ok.. köszi az infókat! http://www.youtube.com/profile?user=Feri1974&hl=hu