Júli 31-én jön még valaki?. Mi Debrecenből indulunk.
Szia Árpád!
Mi is júli 31-én megyünk,de mi Berettyóújfaluban szállunk föl,és az Ibériában leszünk 4-en
Nóri Dátum: 2010-06-25 15:07:23
Kedves Vivien!
Nagyon sok fórumtársam kérdezett számomra is fontos dolgokat tőled.Ezeket én figyelmesen elolvastam,de még arra a kérdésre hogy van -e az apatman alaksorában vagy bárhol gépi mosási lehetőség(közös) azt hiszem senki sem kérdezett rá.Mi két hétre megyünk hozzátok július 24.augusztus 7-ig.Jó lenne ha tudnék egy pár dolgot automatával mosni ez idő alatt.Több görög kempingben járva erre mindig volt lehetőség természetesen nem ingyen gondoltam.Sok ruhánk van de nem gondoltam az egész gardróbot elvinni.Előre is köszönöm a válaszod!Nóri
Nóri Dátum: 2010-06-25 14:55:00
Kedves Lajos Ágnes!
Privát email ment a megadott címre!Üdv:Nóri
Erdei Sándor Dátum: 2010-06-25 12:01:00
Szia Bubu!
A biztos ami biztos alapon megcsináltatjuk az útlevelet, barátnőm nem mer kockáztatni, most először lesz Görögországban, és a tengert is most látja először!:) Nem akarjuk az élményt elrontani...
Jó nyaralást mindenkinek!
Sanyi
Vizi Gyöngyi Dátum: 2010-06-25 11:36:57
Szia Kata!
Hát én is vágom,egyrészt az esküvőnk miatt, másrészt a nászút miatt....! Remélem szupr jó lesz! Kár,hogy nem egy busszal megyünk!
De az apartmannál majd ugyis összefutunk! Addig is kitartást! Mindjárt itt lesz....!