(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Molnár Norbert Dátum: 2010-06-25 11:30:18
Hello Tamás ! Bocs én nem Róbert hanem Norbert vagyok... amúgy szerintem jólesz az utazás, mi 2 éve spanyol fele 10 perc után már ittunk xD smile de akkor 6 család ismerőssel mentünk , most csak 3man leszünk de szerintem megadjuk az alaphangulatot smile Ouzo az tuti hogy nemfog kimaradni , és részemről nemlenne rossz elmenni egy görög szórakozóhelyre.
Bajzák József Dátum: 2010-06-25 10:16:13
Kedves Erdei Sándor! Nem akarok beleszólni, de épp itt a fórumon írta valaki, hogy májusban Röszkénél leszállítottak valakit, mert nem volt útlevele. Azért gondold át, megéri e kockáztatni. Én autóval járok ki jó pár éve, de a MAcedón határőrők sem egy egyszerű eset. Szia: Bubu
Kata Dátum: 2010-06-25 08:40:56
Szia Gyöngyi! Ne is mond ezt a készülődést, már gőzerővel vágom a centit. Csak az a baj, hogy egy nap csak egyet lehet vágni. smile . Szerencsére a vizsgaidőszaknak is vége, így már valahogy jobban a nyaralásra vagyok kattanva, de annyira lassan telik. smile . Én már láttam valakit itt aki szintén agusztus 6-án indul, de ezt hiszem ő autóval. De aki még akkor indul az írjon, mi Debrecenben szállunk fel.
Doba Árpád Dátum: 2010-06-25 07:59:53
Simon Tamás írta ekkor: 2010-06-25 07:05:26
Szia Molnár Róbert! Nagyon szép Görögország,nem fogjátok megbánni:) Én már sokszor voltam és mindig felejthetetlen élményekkel térek haza!A buszon előre sosem tudni hová ültetnek.Szegeden amúgy is lehet át kell szállni.Általában tele a busz,így melléd is ülni fognak. Majd kint remélem koccintunk ouzo-val veletek?:)) Üdv Tomi
És a buszon unalom van vagy jó a buli? ismerkedés meg minden vagy mindenki csendben?
Simon Tamás Dátum: 2010-06-25 07:05:26
Szia Molnár Róbert! Nagyon szép Görögország,nem fogjátok megbánni:) Én már sokszor voltam és mindig felejthetetlen élményekkel térek haza!A buszon előre sosem tudni hová ültetnek.Szegeden amúgy is lehet át kell szállni.Általában tele a busz,így melléd is ülni fognak. Majd kint remélem koccintunk ouzo-val veletek?:)) Üdv Tomi