(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Grand Zakynthos Dátum: 2010-06-24 10:52:18
Molnár Norbert írta ekkor: 2010-06-23 11:25:40
Hello újra : ) az lenne a kérdésem hogy a Georgina apartmanba ágyneműt kell e vinni ?
Szia! Az apartmanokban nem ágyneműt adnak, hanem 2 lepedőt és egy plédet. Ez úgy működik, hogy egy lepedő alád kerül, a másikkal takarózol és ha hideg van, akkor arra kerül a pléd. Tehát nem kell ágyneműt hoznotok! (minden apartmanunkban így van) Üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2010-06-24 10:48:45
Erdei Sándor írta ekkor: 2010-06-23 10:09:51
Még egy kérdés, amit elfelejtettem. Szintén a külügyminisztérium hívja fel a figyelmet, hogy segédmotor kerékpárt csak A1 jogsival lehet vezetni Görögo területén. Ezek szerint hivatalosan robogót sem bérelhetek?Sima B kategóriával gondba kerülök, ha elkapna a rendőr?:) Több kérdésem most nincs, sziasztok, jó nyaralást mindenkinek!:)
Kedves Sándor! Mivel Eszter már megválaszolta az első kérdésedet, én már csak a másodikra válaszolnék. Görögországban a magyar B kategóriás jogosítvánnyal lehet 50 cm3-es robogót vezetni. Ennél nagyobb robogókhoz viszont A kategóriás jogosítványra van szükség! Egyébként a robogóbérlést csak a tapasztalt motorosoknak ajánlom, ugyanis a szigeten az utak nagyon szűkek, kanyargósak, csúszósak és rengeteg a nagyon meredek út is. Üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2010-06-24 10:36:30
Simon Tamás írta ekkor: 2010-06-21 19:11:23
Szia Vivien! Julius 23.-án indulunk négyen és a Georgina apartmanba lesz a szállásunk.Olvasgattam a fórumot.elég sok mindent megtudtam.Motorcsónak bérlésről érdeklődnék,mennyibe kerül és milyen időtartamra?Kocsi bérlés árait olvastam.Azt megtudnád mondani van-e nyitott kis terepjáró és mennyi a napi díja.?Sidariban Suzuki Vitarát béreltünk.Ilyesmire gondoltam. Köszönöm és üdv Tomi!
Szia Tomi! A motorcsónakot 25Euro/óra/2fő-ért láttam kiírva a parton. Az eddig leírt autóbérlős árak az előszezonra vonatkoznak, a főszezoni árokról még nem kaptam tájékoztatást, de az is elképzelhető, hogy maradnak ezek az árak, vagy nem sokat változnak. Mindkét kölcsönzőnél, akikkel kapcsolatban állunk, lehet kis terepjárót bérelni, Suzuki Jimny-t. Mostani ár az egyik kölcsönzőnél 70Euro/nap, a másiknál 50%os előszezoni kedvezménnyel kb. 50Euro/nap. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2010-06-24 10:18:34
írta ekkor: 2010-06-21 14:56:26
Szia Vivien!Én és a párom is Görögország szerelmesei vagyunk.Idén már sokadszorra utazunk oda, de Zakynthosra előszőr.Tudnál nekünk Agios Sostison levő Ibéria Apartman felszereltségéről egy kicsit bővebben írni?Ezen kívűl érdekelne minket a helyi kis boltok árfekvése is (pl.ásványvíz,dobozos sör,hús, hal,és gyümölcsárak). Üdvözlönk Téged és Mindenki mást! Sanyiék
Kedves Sándor! Az Ibéria apartman felszereltsége is hasonló a többi apartmanunkhoz, a képek fül alatt találsz fotókat a szobáról. A konyhában van egy rezsó, kávé/teafőző, hűtő fagyasztó résszel, evőeszközök, poharak, tányérok, vágódeszka, tésztaszűrő, konzervnyitó, sajtreszelő, serpenyő, és egy nagyobb edény. Az udvarban van egy grillező, amit az Ibéria apartman vendégei használhatnak. Az apartmanhoz legközelebb eső szupermarketben felírtam néhány árat (egyébként ennek a boltnak vannak a legkedvezőbb árai Agios Sostisban): 1 zsugor szénsavmentes ásványvíz 1,50Euro; 1 zsugor szénsavas ásványvíz 4Euro; 1,5l-es szénsavas üdítő 2Euro; 0,33-as dobozos sör 0,95Euro; 0,5l-es dobozos sör 1,35Euro; 0,5kg-os kenyér 0,90Euro; gyümölcsjoghurt 1,10Euro; zöldségek és gyümölcsök kilóra: paradicsom 1Euro; uborka 0,45Euro; citrom 0,79Euro; narancs 0,90Euro;nektarin 2,60Euro; őszibarack 2,60Euro; eper 3Euro; görögdinnye 0,55Euro, sárgadinnye 1,35Euro. Húst és halat nem lehet Agios Sostisban kapni, csak Laganasban a Dia szupermarketben, vagy Zakynthos városban. Majd ha arra járok, megnézem azokat az árakat is. Jó készülődést, hamarosan találkozunk! Üdv. Vivien
Nóra Dátum: 2010-06-24 09:36:45
Még egy fontos dolog! Fiatalok!!!!!!!!!!!! Menjetek bulizni, mert ilyen helyek nincsenek Magyarországon! Vegyétek fel az ottani őrültséget és garantáltan jól fogjátok érezni magatokat!!!!!