(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Erdei Sándor Dátum: 2010-06-23 12:22:46
Közben az első kérdésemre kaptam választ, köszönet Harsányi Eszter referensnek: utazhatunk útlevél nélkül!
Molnár Norbert Dátum: 2010-06-23 11:25:40
Hello újra : ) az lenne a kérdésem hogy a Georgina apartmanba ágyneműt kell e vinni ?
Erdei Sándor Dátum: 2010-06-23 10:09:51
Még egy kérdés, amit elfelejtettem. Szintén a külügyminisztérium hívja fel a figyelmet, hogy segédmotor kerékpárt csak A1 jogsival lehet vezetni Görögo területén. Ezek szerint hivatalosan robogót sem bérelhetek?Sima B kategóriával gondba kerülök, ha elkapna a rendőr?:) Több kérdésem most nincs, sziasztok, jó nyaralást mindenkinek!:)
Erdei Sándor Dátum: 2010-06-23 10:06:27
Sziasztok! Már írtam ide a fórumba, és köszönöm a segítő válaszokat mindenkinek. Most egy másik kérdésem lenne: párommal augusztus 6-án indulunk busszal, és neki még nincs útlevele. Az utazás útvonala Szerbia-Macedónia-Görögország. A külügyminisztérium honlapja szerint egyik országba sem kell már útlevél, (júni 12-től Szerbiába sem), ti mit javasoltok, megcsináltassuk mégis? Nem nagyon merünk útlevél nélkül elindulni.... Vivien, vagy valaki a Grandtourstól, tudnátok segíteni, h valaki jutott már ki Görögbe az idén csak új tipusú személyi igazolvánnyal?:) A segítséget előre is köszönöm...
Molnár Norbert Dátum: 2010-06-22 22:41:50
Hello Tamás ! Bocsánat a késői válaszért de délután melóztam :D Na szal igen egy busszal fogunk menni, mi még nem jártunk Görögben, inkább Olaszországban többször is , 2 éve spanyoloknál , 4 éve a franciáknál voltunk : ) Navaggiot tuti hogy megnézzük , a többit azt keresztanyumékkal ( a másik 2 családból ők az 1ik ) velük fogjuk megtárgyalni hogy mit érdemes és mit nézzünk meg . Kocsit tuti hogy fogunk bérelni Amúgy én azon gondolkodtam hogy mivel a családomból mi 5en megyünk ,a buszon 2 ülés anyuméké , 2 a nővéremé és a barátjáé , és nekem marad 1 ülés , tehát egy idegen ember fog mellém ülni ? smile vagy talán nemfog senki sem mellettem ülni erre is van esély ?