(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Dátum: 2010-06-21 14:56:26
Szia Vivien!Én és a párom is Görögország szerelmesei vagyunk.Idén már sokadszorra utazunk oda, de Zakynthosra előszőr.Tudnál nekünk Agios Sostison levő Ibéria Apartman felszereltségéről egy kicsit bővebben írni?Ezen kívűl érdekelne minket a helyi kis boltok árfekvése is (pl.ásványvíz,dobozos sör,hús, hal,és gyümölcsárak). Üdvözlönk Téged és Mindenki mást! Sanyiék
Bajzák József Dátum: 2010-06-21 12:03:30
Grand Zakynthos írta ekkor: 2010-06-21 11:23:57
Kedves József! Utána járok majd nektek a tárolási lehetőségeknek. Úgy tudom, hogy az elmúlt években is voltak már vendégeink, akik motorcsónakkal érkeztek, és nem volt probléma abból, hogy a helyi kikötőben "parkoltak" vele. Arra kérlek, hogy indulás előtt írj nekem egy emlékeztető e-mailt a [email protected], vagy hívj fel, hogy véletlenül se felejtsem el lebeszélni a kikötővel. A kikötő a Jennytől a parton kb. 10 perces sétára van, betonúton kb. 15 perc séta. Itt tombol a nyár és nem tartom valószínűnek, hogy az idő huzamosabb időre ismét elromlana. Üdv. Vivien
Köszönöm gyors válaszod, és jelentkezem még indulás előtt. Üdv: Bubu
Grand Zakynthos Dátum: 2010-06-21 11:23:57
Bajzák József írta ekkor: 2010-06-21 09:52:55
Kedves Vivien! Mi júli.10-24-ig foglaltunk szállást a Jennyben, két család megyünk 2 autóval, meg egy motorcsónakkal. Az lenne a kérdésem, hogy van e lehetőség, illetve tudsz e majd nekünk segíteni a helyszinen, hogy a hajót vizre tegyük, illetve a tárolási lehetőségek felkutatásában? Eddig bárhol voltunk Görögo.-ban, a kis halász kikötőkben, mindenhol segítő készek voltak, és mindig volt számunkra hely a kikötőben. Ahogy olvastam Zakynthosról, ott sem lesz próbléma. A kikötő milyen messze van a Jennytől? A fórumon olvastam, hogyha megérkeztünk, akkor a megadott számon keresünk majd téged. Válaszod előre is köszönöm. Várjuk az utazást. Ott azért jó idő van nálatok, ugye? Üdvözlettel: Bajzák József (Bubu)
Kedves József! Utána járok majd nektek a tárolási lehetőségeknek. Úgy tudom, hogy az elmúlt években is voltak már vendégeink, akik motorcsónakkal érkeztek, és nem volt probléma abból, hogy a helyi kikötőben "parkoltak" vele. Arra kérlek, hogy indulás előtt írj nekem egy emlékeztető e-mailt a [email protected], vagy hívj fel, hogy véletlenül se felejtsem el lebeszélni a kikötővel. A kikötő a Jennytől a parton kb. 10 perces sétára van, betonúton kb. 15 perc séta. Itt tombol a nyár és nem tartom valószínűnek, hogy az idő huzamosabb időre ismét elromlana. Üdv. Vivien
Molnár Norbert Dátum: 2010-06-21 11:20:15
köszönöm a gyors választ : )
Grand Zakynthos Dátum: 2010-06-21 11:10:00
Hopsz, úgy látom, hogy a Zsuponyó Beáta és Molnár Norbert kérdéseire sikerült összemixelnem a választ... Elnézést, remélem azért érthető...