(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Grand Zakynthos Dátum: 2010-06-21 10:05:54
írta ekkor: 2010-06-15 12:33:50
sziasztok mi is juli 9 én megyünk de mi egerböl! azt szeretném megkérdezni hogy kßh banknál van biztositásom elvileg ott azt mondják jo oda is ! valaki tudja esetleg biztosra ! közös kocsibérlésben mi is benne lennénk mi 2 utazunk a páromal!
Kedves Krisztián! Azt ajánlom, hogy kérjetek részletes tájékoztatást arról, hogy pontosan mit is fedez a bankos biztosításotok, mert ezek nem minden esetben egyeznek meg a klasszikus utasbiztosításokkal. Vivien
Petrovszki Ágnes Dátum: 2010-06-21 10:03:35
Kedves Szántai János! Köszönöm a segítséget, folyamatban van az útlevél. :) Tényleg pénz kérdése az egész! Ezúton üzenem mindenkinek, aki később utazik majd, hogy időben intézze el minden okmányát, főként az útlevelét!!! Az idő pénz!!! Szóval, ha minden jól megy pénteken mi is a buszon leszünk, és az Ibéria apartmanban fogunk lakni. Szerintem beszélhetünk a közös autóbérlésről, mert mi is gondolkodunk ilyesmiben.
Molnár Norbert Dátum: 2010-06-21 09:55:46
Nekem olyan kérdésem lenne hogy a Georgina Apartmanban van szúnyoghálós ablak ? elektromos szúnyogriasztót tuti h viszünk smile
Petrovszki Ágnes Dátum: 2010-06-21 09:55:04
Kiss Julianna írta ekkor: 2010-06-19 22:25:11
Szia Ágnes! Egyik kolléganőmnek két évvel ezelőtt -kétszeres eljárási díjért- soron kívül, néhány órán belül elkészült az útlevele. Érdeklődj már hétfőn reggel a helyi Okmányirodában, hogy hol lehet soron kívül meghosszabbíttatni az útlevelet.
Kedves Julianna! Tényleg nagyon segítőkészek voltak. Úgy tűnik összejön a nyaralás! Köszi!
Bajzák József Dátum: 2010-06-21 09:52:55
Kedves Vivien! Mi júli.10-24-ig foglaltunk szállást a Jennyben, két család megyünk 2 autóval, meg egy motorcsónakkal. Az lenne a kérdésem, hogy van e lehetőség, illetve tudsz e majd nekünk segíteni a helyszinen, hogy a hajót vizre tegyük, illetve a tárolási lehetőségek felkutatásában? Eddig bárhol voltunk Görögo.-ban, a kis halász kikötőkben, mindenhol segítő készek voltak, és mindig volt számunkra hely a kikötőben. Ahogy olvastam Zakynthosról, ott sem lesz próbléma. A kikötő milyen messze van a Jennytől? A fórumon olvastam, hogyha megérkeztünk, akkor a megadott számon keresünk majd téged. Válaszod előre is köszönöm. Várjuk az utazást. Ott azért jó idő van nálatok, ugye? Üdvözlettel: Bajzák József (Bubu)