(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Grand Zakynthos Dátum: 2010-06-21 11:06:30
Zsuponyó Beáta írta ekkor: 2010-06-20 18:02:59
Üdv Mindenkinek! A Párommal július 3tól leszünk egy hete Zakynthoson a Georgina Apartmanban:) Lenne egy pár kérdésünk: - van az apartmanba kávéfőző? - Laganas és Agios Sostis között nagy távolság gyalog közlekedni? - melyik partszakaszok a legnyüzsgőbbek? - a diszkószigeten és egyéb szórakozóhelyeken milyen árak vannak? (belépők stb.) - a csúszdaparkba érdemes ellátogatni? sok csúszda van? nem tudom mennyire vagytok ismerősök Mogyoródon, mondjuk ahhoz képest? - kétszemélyes quadbérlésre van lehetőség? Mi egyébként Miskolcról indulunk, száll még fel ott valaki? Előre is köszönjük a válaszokat:)
Beáta! A Georgina apartman szobáiban van kávé/teafőző. Minden szobában van tv, sőt az apartman éttermében van egy kivetítő, ahol a vb meccseket és a forma1-et is lehet nézni. Agios Sostisból Laganasba a tengerparton kb. 15 perc alatt be lehet sétálni, betonúton egy picit hosszabb. Agios Sostis csendes, nyugodt település, estére megtelnek ugyan az éttermek, de aki nyüzsgésre vágyik, annak Laganas főutcáját ajánlom. Ott egymást érik a bárok, éttermek, gyrososok, diszkók, karaoke bárok. A diszkó szigetre a belépő nappal 4 Euro, ami lefogyasztható, néhány este az angoloknak szoktak rendezni white partykat, ilyenkor jóval drágább a belépő. Egyébként az éttermekben és szórakozóhelyeken már 4-5 Eurotól lehet koktélt inni. A csúszdapark honlapja: http://www.zantewatervillage.gr/, itt utánanézhetsz, hogy milyen csúszdák vannak. Quadbérlésre van lehetőség, erről majd személyesen tájékoztatlak titeket. Remélem, minden kérdésedre válaszoltam. Jó készülődést! Üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2010-06-21 10:49:46
Tóth Viktória írta ekkor: 2010-06-20 17:28:02
Sziasztok Lenne pár Kérdésem. 2 hét mulva megyünk Zakynthosra. A Georgina Apartmannban száálunk meg a 409-es szobában. Először is azt szeretném hogy tudja e valaki hogy abban a szobában van e hűtő, mikro vagy rezsó bármelyike? A másik kérdésem az lenne hogy ott hány fokos a tenger és hogy ott is ilyen rossz e az idő mint M.o-on, vagy ott jó az idő?
Kedves Viktória! A Georgina apartman konyhájában is van természetesen hűtő fagyasztóval, rezsó, sütő, kávé/teafőző, ezenkívül evőeszközök, poharak, tányérok, vágódeszka, tésztaszűrő, konzervnyitó, serpanyő, edény. Az aktuális időjárásról a www.meteo.gr oldalon vagy itt: http://www.weather.a-z.info.hu/gr/ionian_islands/zakynthos/laganas.php tájékozódhatsz. Az előrejelzésekkel ellentétben itt még mindig nagyon jó idő van, nem esik az eső sem és a tenger kellemesen meleg (kb.25 fok). Jó készülődést, hamarosan találkozunk! Üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2010-06-21 10:34:48
Szabó Kata írta ekkor: 2010-06-18 18:16:30
Sziasztok! Mi augusztus 13.-án utazunk a barátommal busszal Budapestről Agois Sostisba, a Georgina apartmanba. Mivel jogosítványom még nincs olyan rég óta, tehát nem vezethetek még külföldön, ezért arra gondoltam, hogy szívesen csatlakoznánk bárkihez, akinek van kedve 1-2 napra autót bérelni, és felfedezni a sziget északkeleti és nyugati partszakaszait, strandjait. Így aztán Ő is jól járna, mert olcsóbb is lenne. A sziget közelebb eső részeit kerékpárral terveztük bejárni. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Mennyiért lehet bérelni illetve, hogy mennyire alkalmasak az utak a biciklizésre? Előre is köszönöm a válaszokat!:) Kellemes nyaralást mindenkinek aki Zakynthosra megy!:)
Szia Kata! Biciklit Agios Sostisban 8Euro/nap-ért lehet bérelni, természetesen, ha több napra szeretnétek, kedvezményt adnak. Hogy mennyire alkalmas biciklizésre a terep? Én még nem mertem biciklire ülni, nem tetszenek ugyanis az emelkedők, de én nem is vagyok gyakorlott kerékpáros. Voltak vendégeink, akik már béreltek, nekik nem voltak gondjaik az emelkedőkkel, vagy ha mégis, akkor a keményebb szakaszokon feltolták a bicikliket. Üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2010-06-21 10:27:53
ifj. Cseh Ferenc írta ekkor: 2010-06-16 08:33:16
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy az ingyenes wifi-nél van-e bármilyen jellegű megkötés? (Port szűrés, adatforgalmi korlátozás, stb. ) Munkám miatt fontos... Másik kérdésem. Hol érdemes eurót váltani? Zakynthoson bankautomatából vagy Magyarországon pénzváltónál?
Kedves Ferenc! Az ingyenes wifi használatra nincsen megkötés. Azt viszont jó ha tudod, hogy a wifi többnyire csak a házaink recepcióinak területén működik. A héten megpróbáljuk megoldani, hogy a Georginában a szobákban is elég erős legyen a jel a csatlakozáshoz. Egyébként a Georgina apartman éttermében van egy asztali gép is internettel, amit a Grand Tours vendégei ingyenesen használhatnak. Ha itt bankautomatából veszel ki eurót, akkor a bankod azt középárfolyamon váltja, viszont kb. 3Euro kezelési költséget is fel fognak számolni. Szerintem érdemes némi eurót hozni magatokkal és ha fogytán van a pénzetek, akkor Laganasban tudtok majd kivenni automatából. Üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2010-06-21 10:19:00
Erdei Sándor írta ekkor: 2010-06-15 13:53:31
jaj.. egy valamit kifelejtettem: Mit gondoltok melyik biztosítást érdemes kötni? Probléma esetén milyen ellátásra számíthat az ember?
Kedves Sándor! Az árakkal kapcsolatban kérlek olvass vissza egy picit a fórumban és meg fogod találni a válaszokat. Biztosításokkal kapcsolatban: többféle biztosítás létezik, alapvetően a különbség az közöttük, hogy melyik milyen szolgáltatásokat fedez. A legegyszerűbb dolga akkor van az utasnak, ha bármiféle problémájával bemegy az orvosi rendelőbe, ott megkapja a szükséges ellátást, és legfeljebb csak a szükséges gyógyszerekért kell fizetnie, az ellátásért nem. Gyakran előfordul azonban az is, hogy bár a biztosító itthon kifizeti az ellátás díját, de a helyszínen az utasnak kell rendezni a számlát (50-60 Euro vizitdíj). Nyilván az elsőként említett biztosítási fajta a kedvezőbb, ha valaki nem szeretné az ajándékokra, a szórakozásra szánt euróit az orvosnak kifizetni, még akkor is, ha itthon a biztosító visszafizeti. Tehát mi a klasszikus baleset-, betegség- és poggyászbiztosításokat ajánljuk és azt, hogy utazás előtt érdeklődjünk a biztosítónál vagy éppen az utazási irodánál a felhasználás módjáról,hogy ne érjen minket meglepetés... Katalógusunkban további információkat találsz a témával kapcsolatban, érdemes azt is elolvasni (4. oldal), online is elolvasható. Remélem, tudtam segíteni! Üdv. Vivien