(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Grand Zakynthos Dátum: 2010-06-21 09:19:21
Szántai János Gábor írta ekkor: 2010-06-11 11:28:13
Akik hazajöttek, illetve a kinn tartózkodóktól kérdezném, hogy mennyi kb egy sör, egy tál kaja, stb. Tudom, hogy ez függ az étteremtől, tavernától, az elhelyezkedésétől, stb. Csak úgy hozzávetőlegesen, pár árat ha tudtok, akkor írjatok már légyszi. Sör, 1 tányér vacsora körettel, gyros, fagyi, egy üveg víz, ilyenek. Köszi előre is! Juditnak köszönöm a beszámolót. Mi 2 hét múlva indulunk a Jennybe. Wifi tényleg van? Remélem a klíma jól szuperált, mert ha olyan meleg lesz, mint most itt, akkor nagy szükség lesz rá :)) Ja igen, és még valami: sok a szúnyog? :))
Szia! Néhány bolti ár: 0,5kg kenyér 0,9 Euro; 1 zsugor szénsavmentes ásványvíz 1,80 Eurotól; 1 zsugor szénsavas ásványvíz 3,5 Eurotól; 1l tej kb. 1,30 Euro; 1,5l szénsavas üdítő 1,80 Eurotól; 1l gyümölcslé kb. 1,50-2 Euro. Éttermi árak kb.: görög saláta 5,50 Euro, gyros pitában 2 Euro; gyros tál 9 Euro, souvlaki 9,50 Euro, mousaka 7,50 Euro, főételek 9-12 Euro, pizzák 9,50 Euro, tengergyümölcsei 12 Eurotól, sör 2,5-3 Euro. Szúnyogok vannak, legalábbis engem mindig megtalálnak, de egy elektromos szúnyogirtóval egyszerűen szúnyogmentessé lehet tenni a szobát. A Jennyben van wifi, a jel viszont csak a recepció területén elég erős a csatlakozáshoz. Üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2010-06-21 09:03:27
Kulcsár Zsuzsa írta ekkor: 2010-06-11 09:49:36
Sziasztok! Közeledik az utazás, egyre több kérdés jut eszembe... Azt szeretném kérdezni, hogy a strandokon a napernyők bérlése kb. mennyibe kerül? Vagy alapból kint vannak és aki kapja marja alapon be lehet alájuk feküdni? :) Köszönöm az eddigi válaszokat is! Jön valaki még július 9-én Miskolcról?
Kedves Zsuzsa! A parton lévő napágyakat, napernyőket minden esetben térítés ellenében lehet használni, ennek 2 módja van: van egy fix. ár, kb 6Euro, amiért 2 napágyat és egy napernyőt egész nap használhatsz, vagy vannak a beach bárok, ahol, ha fogyasztasz vmit, akkor egész nap használhatod a napernyőket és nyugágyakat. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2010-06-21 08:38:07
írta ekkor: 2010-06-09 10:27:31
KEDVES VIVIEN! MI AUG.7-14.-IG FOGLALTUNK. A SZÁLLÁSUNK AGIOS SOSTISBAN A GEORGINA APARTMANBAN LESZ. AUTÓVAL MEGYÜNK ÉS AZ LENNE A KÉRDÉSEM, HOGY AZ APARTMAN KULCSÁT HOL VEHETJÜK ÁT.ILLETVE A KOMP ÁRAKRÓL VAN E INFORMÁCIÓD.TAVALY KORFUN VOLTUNK AKKOR A ZSUZSITÓL KAPTUNK EGY TELEFONSZÁMOT . AKKOR UGY BESZÉLTÜK MEG ,HOGY HA MEGÉRKEZTÜNK AKKOR HIVJUK FEL. NEM TUDOM HOGY EZ ZAKYNTHOSON HOGY MŰKÖDIK AZ EGYÉNILEG ODAUTAZOKNÁL,HA ERRŐL TUDNÁL INFORMÁLNI AZT MEGKÖSZÖNNÉM! TOVÁBBI SZÉP NAPOT KIVÁNOK NEKED! GÁTNÉ,ERZSI
Kedves Erzsi! Én is arra kérlek titeket, hogyha megérkeztek, keressetek meg, vagy hívjatok fel (00306909098022). Az szobakulcsot tőlem vehetitek majd át. Váltónapon, hacsak nem vagyok éppen úton vmelyik apartmanba, akkor a Georginában találtok meg. Kompdíjak: 38,20Euro/autó és 8,30Euro/fő. Jó utat! Üdv. Vivien
Nagy Levente Dátum: 2010-06-20 21:46:43
Akiinek Agis Sostisban lesz a szállás érdemes reggel 6 és 8 között felkelnii és lesétálni a kikötöőbe,mert reggelente ahogy bejönnek a halászok,megjelennek a teknősök is.
Nagy Levente Dátum: 2010-06-20 21:38:09
Üdv Fórumozók! Én 2007-ben agusztusban voltam nagy (melegbe éjfélkor33C) Zakyntos-on Grandal voltunk.Kicsit hosszú az út de megéri,mert szép,jó hely!Agiios Sostis-ban volt a szállásunk most már nem szerepel a katalógusukba.Agios Sostis amúgy nagyon nyugis hely Laganashoz képest.Távolság kb800m-1km gyalog a szűk kanyargós utcáin érhető el,tengerparton rövidebb az út kb10perc csak este sötét a part meg gyenge a közvilágítás.(a helyiek mindig dudálnak a kanyar előtt meghallani őket legyen az motor vagy kocsi. A diszkó sziget nem egy nagy durranás 7vagy 10 euró a belépő inkább Laganas nyüsgő fő utcáján érdemes menni bárokba bemenni, vagy úgy is becsalnak a behívóemberek.Ott aztán van minden asztalon táncolás,meg aztán az Angol fiatalok nagyon elengedik magukat.Járműbérléssel kapcsolatban Agisban mi már nem tudtunk főszezonban robógót bérelni,így Laganasba 20 euró/nap béreltünk,ami nagyon szar volt mert sokat esznek mert kivannak kopva,meg nem bírják partokat emelkedőket ami van bőven .Biciklit nem ajánlanám csak amíg Agios-ból -Laganasig elmész.Laganasban van nagyobb Super market ott érdemes vásárolni,mert Agiosban kis boltok drágák.